Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

SP2 Issues with XP pro and ATI Radeon All-In-Wonder 9600XT..

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
November 22, 2004 3:49:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

I have been trying since Oct. to get SP2 loaded on my new AMD Athlon64 3000+
based system. Asus MB, 1024 MB RAM, ATI Radeon All-In-Wonder 9600XT (AGP),
CreativeLabs SB Audigy 2ZS Platinum Pro sound card.

The only way I can even get SP2 to install sucessfully, is in Safe Mode.
Then on the reboot, windows loads, then it reboots with in a few minutes.
Upon re-entering Windows, I get the "Windows has recovered from a serious
error" message and it gets reported, the graphics driver is blamed. I have
gotten every new driver ATI has posted. I have to play "Beat the Clock" to
get the new driver loaded before the reboot. My only saving grace has been
setting Restore Points Before every attempt.

Before the SP2 install my All-In-Wonder works flawlessly! Has anyone else
run into this problem?
November 22, 2004 1:17:07 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

If it is an ATI problem then you should be asking thm.

"Lax Pegasus" <Lax Pegasus@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:D 2755F62-9833-4216-B8EA-CD0F2777B4A3@microsoft.com...
>I have been trying since Oct. to get SP2 loaded on my new AMD Athlon64
>3000+
> based system. Asus MB, 1024 MB RAM, ATI Radeon All-In-Wonder 9600XT
> (AGP),
> CreativeLabs SB Audigy 2ZS Platinum Pro sound card.
>
> The only way I can even get SP2 to install sucessfully, is in Safe Mode.
> Then on the reboot, windows loads, then it reboots with in a few minutes.
> Upon re-entering Windows, I get the "Windows has recovered from a serious
> error" message and it gets reported, the graphics driver is blamed. I
> have
> gotten every new driver ATI has posted. I have to play "Beat the Clock"
> to
> get the new driver loaded before the reboot. My only saving grace has
> been
> setting Restore Points Before every attempt.
>
> Before the SP2 install my All-In-Wonder works flawlessly! Has anyone
> else
> run into this problem?
Anonymous
December 3, 2004 7:17:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

"Jerry" wrote:

> If it is an ATI problem then you should be asking thm.
>
> "Lax Pegasus" <Lax Pegasus@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:D 2755F62-9833-4216-B8EA-CD0F2777B4A3@microsoft.com...
> >I have been trying since Oct. to get SP2 loaded on my new AMD Athlon64
> >3000+
> > based system. Asus MB, 1024 MB RAM, ATI Radeon All-In-Wonder 9600XT
> > (AGP),
> > CreativeLabs SB Audigy 2ZS Platinum Pro sound card.
> >
> > The only way I can even get SP2 to install sucessfully, is in Safe Mode.
> > Then on the reboot, windows loads, then it reboots with in a few minutes.
> > Upon re-entering Windows, I get the "Windows has recovered from a serious
> > error" message and it gets reported, the graphics driver is blamed. I
> > have
> > gotten every new driver ATI has posted. I have to play "Beat the Clock"
> > to
> > get the new driver loaded before the reboot. My only saving grace has
> > been
> > setting Restore Points Before every attempt.
> >
> > Before the SP2 install my All-In-Wonder works flawlessly! Has anyone
> > else
> > run into this problem?
>
>
> Hi Jerry,

I have already exhausted the resourses on ATI's site. They keep telling me
to load the latest driver. There in lies the problem. I have to have SP2
loaded to install new driver. System does the "spontaneous reboot " after
each installation.
I was wondering if anyone else has experienced the same trouble.
!