Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

"Wireless Network Connection not connected ... "???

Last response: in Wireless Networking
Share
Anonymous
a b F Wireless
September 10, 2004 3:44:44 AM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

My desktop running XP SP2 reports that my DLink DWL-G520 is not connected.

My new Toshiba laptop running SP1 reports that its internal Atheros Wireless
connection is "disconnected ... "

How do I connect them? TIA!

--
All mail sent by me is virus-checked with NAV.
Patrick S. Page
Morongo Valley, CA
760-363-0062
September 10, 2004 3:40:51 PM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

"Patrick Page" <patspage@hotmail.com> wrote in message
news:u1CC2GwlEHA.3544@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
> My desktop running XP SP2 reports that my DLink DWL-G520 is not connected.
>
> My new Toshiba laptop running SP1 reports that its internal Atheros
Wireless
> connection is "disconnected ... "
>
> How do I connect them? TIA!

Did you check the side of your Toshiba to make sure the wireless is "on"?
My Satellite 2430-S255 has a switch on the left side that turns the wireless
on & off. You can have it on in Windows but if the switch is in the off
position then it doesn't work. Not sure if that's your problem but you can
check to see.

--
Tara
Anonymous
a b F Wireless
September 11, 2004 8:28:43 PM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

Neither machine was set to Ad hoc networking. Both adapters saw each other,
but MS software was no help. Maybe I'll go back to Macs.

--
All mail sent by me is virus-checked with NAV.
Patrick S. Page
Morongo Valley, CA
760-363-0062
"Patrick Page" <patspage@hotmail.com> wrote in message
news:u1CC2GwlEHA.3544@TK2MSFTNGP15.phx.gbl...
| My desktop running XP SP2 reports that my DLink DWL-G520 is not connected.
|
| My new Toshiba laptop running SP1 reports that its internal Atheros
Wireless
| connection is "disconnected ... "
|
| How do I connect them? TIA!
|
| --
| All mail sent by me is virus-checked with NAV.
| Patrick S. Page
| Morongo Valley, CA
| 760-363-0062
|
September 12, 2004 12:00:45 AM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

"Patrick Page" <patspage@hotmail.com> wrote in message
news:o 3KhWcFmEHA.592@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
> Neither machine was set to Ad hoc networking. Both adapters saw each
other,
> but MS software was no help. Maybe I'll go back to Macs.

Patrick, have you checked the Toshiba site for updates? I was there
yesterday and there were 2 pages of updates for my model and one of them was
for the Atheros card driver. Windows certainly requires a little more work
to get your network connections right than OS X, I'll give you that, but in
all likelihood its a simple fix once you identify the problem. Anyway,
check out the Toshiba site if you haven't already. I *think* there's even a
link to Toshiba updates in the Start > Programs menu, at the top.

--
Tara
Related resources
!