Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Media player 10 looks lite...

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
June 29, 2005 11:12:02 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

I installed the latest nvidia driver (77.72_win2kxp_english_whql) and now when
I play movies on the media player 10 its very light and the adjustments are
all
nutral. I'm running Asus k8v deluxe 2-geforce 6800 gt 256mem-64bit 3200
up to date on all XP's updates. dirct x is the latest.
Thanks
Kevin AKA Takeit

More about : media player lite

Anonymous
June 30, 2005 7:38:07 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

O.k I installed and old driver and Windows Media player 10 works fine, so
it must be the driver from Nvidia....

"Kevin (takeit)" wrote:

> I installed the latest nvidia driver (77.72_win2kxp_english_whql) and now when
> I play movies on the media player 10 its very light and the adjustments are
> all
> nutral. I'm running Asus k8v deluxe 2-geforce 6800 gt 256mem-64bit 3200
> up to date on all XP's updates. dirct x is the latest.
> Thanks
> Kevin AKA Takeit
July 2, 2005 7:48:01 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Ok. Here's the deal. I have the same video card and driver. I also
encountered the same issue. The solution is so simple, that you'll probably
be hitting yourself in the head over it.

1. Right click your desktop and select NVIDIA display, then you monitor
will be displayed off to the side. Select it and it will bring up your
NVIDIA properties.

2. Select the Color Correction tab. The section that says Apply color
changes to: will probably be selected to Desktop or Overlay. Change it to
"All".

Voila! Done

Note: I was almost tempted to rollback the driver, but thankfully this did
the trick. I hope after this, you'll be able to continue to enjoy your WMV
10 again :) 

"Kevin (takeit)" wrote:

> O.k I installed and old driver and Windows Media player 10 works fine, so
> it must be the driver from Nvidia....
>
> "Kevin (takeit)" wrote:
>
> > I installed the latest nvidia driver (77.72_win2kxp_english_whql) and now when
> > I play movies on the media player 10 its very light and the adjustments are
> > all
> > nutral. I'm running Asus k8v deluxe 2-geforce 6800 gt 256mem-64bit 3200
> > up to date on all XP's updates. dirct x is the latest.
> > Thanks
> > Kevin AKA Takeit
Related resources
Anonymous
July 2, 2005 9:19:02 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Thanks that did it ans yes, I am beating my head on the desk och ouch ouch!!!

"Just_Lord" wrote:

> Ok. Here's the deal. I have the same video card and driver. I also
> encountered the same issue. The solution is so simple, that you'll probably
> be hitting yourself in the head over it.
>
> 1. Right click your desktop and select NVIDIA display, then you monitor
> will be displayed off to the side. Select it and it will bring up your
> NVIDIA properties.
>
> 2. Select the Color Correction tab. The section that says Apply color
> changes to: will probably be selected to Desktop or Overlay. Change it to
> "All".
>
> Voila! Done
>
> Note: I was almost tempted to rollback the driver, but thankfully this did
> the trick. I hope after this, you'll be able to continue to enjoy your WMV
> 10 again :) 
>
> "Kevin (takeit)" wrote:
>
> > O.k I installed and old driver and Windows Media player 10 works fine, so
> > it must be the driver from Nvidia....
> >
> > "Kevin (takeit)" wrote:
> >
> > > I installed the latest nvidia driver (77.72_win2kxp_english_whql) and now when
> > > I play movies on the media player 10 its very light and the adjustments are
> > > all
> > > nutral. I'm running Asus k8v deluxe 2-geforce 6800 gt 256mem-64bit 3200
> > > up to date on all XP's updates. dirct x is the latest.
> > > Thanks
> > > Kevin AKA Takeit
Anonymous
July 3, 2005 12:15:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.video (More info?)

Thanks that also fixed a problem I had with FS2004

"Kevin (takeit)" wrote:

> O.k I installed and old driver and Windows Media player 10 works fine, so
> it must be the driver from Nvidia....
>
> "Kevin (takeit)" wrote:
>
> > I installed the latest nvidia driver (77.72_win2kxp_english_whql) and now when
> > I play movies on the media player 10 its very light and the adjustments are
> > all
> > nutral. I'm running Asus k8v deluxe 2-geforce 6800 gt 256mem-64bit 3200
> > up to date on all XP's updates. dirct x is the latest.
> > Thanks
> > Kevin AKA Takeit
!