Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Problems with sound drivers...?

Tags:
  • Drivers
  • Sound Cards
  • Windows 7
Last response: in Windows 7
Share
January 15, 2011 2:58:23 AM

Could someone help, please

Well basically, i bought a basic soundcard (SoundBlaster Audigy SE 7.1) in order to replace my onboard which i thought broke. I put in the soundcard, which by the way, did not fit totally, it went in, but there were some pins not totally inside of the PCI Slot, but i turned on the computer, and windows deteced it, installed drivers for it and everything.



So i set my playback devices to SB Audigy by right-clicking the sound icon, ....and no sound plays. i made sure everything was plugged in, still no sound





i have windows 7 64bit


The little sound icon in the corner looks like it's play sound, but no sound is coming out at all... this was the same EXACT problem that i had before.

More about : problems sound drivers

January 15, 2011 3:11:03 AM

Have you tried the Microsoft sound diagnostics page? It's here (http://support.microsoft.com/mats/no_sound/en-us) and you might find it helpful, particularly since you've already tried reinstalling the drivers.

-- Ryan
Windows Outreach Team
m
0
l
January 15, 2011 12:49:26 PM

well...that didnt work. it says it couldnt complete because an error occurred and it wouldnt tell me what it was.
m
0
l
January 15, 2011 12:54:11 PM

i also tried to do it again, double clicking the .exe i just downloaded and it for some reason downloaded the same program, and it says im missing some DLL and then it closes. where does this thing install/download to? What directory?
m
0
l
!