Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Screen goes black with line across top.

Last response: in Motherboards
Share
Anonymous
a b V Motherboard
January 1, 2005 3:50:51 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

Hi, Can anyone help please?
On boot-up, the screen is black but at the top of the screen is a line
5mm deep, all the way across the screen and u can see the characters. I have
an Asus A78NX motherboard and the Speech Post test is audible and everything
is said to be ok.
I changed the graphics card (ATI Radeon 9700Pro) over to an Asus geforce3
card and things were going well for about an Hour when the same thing
happened, the information on the screen went to a 5mm depth at top of
screen!
I removed everything and dusted it, re-installed the hardware and software
and it worked fine for one week and then the same thing happened!
Next, I removed one of the two sticks of Corsair Ram and it booted fine and
i had it running for a whole day when the screen blacked out.
I swopped the Ram over and again things ran well for a day and thern the
same thing happened! I am at a loss as to what it could be.
Help!
Regards,
Pete Wood

More about : screen black line top

Anonymous
a b V Motherboard
January 1, 2005 5:13:51 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

I would try a different monitor. This definitely sounds like the problem is
not on the PC.

"Pete Wood" <peterjwood1@tiscali.co.uk> wrote in message
news:41d69c38_1@mk-nntp-2.news.uk.tiscali.com...
> Hi, Can anyone help please?
> On boot-up, the screen is black but at the top of the screen is a line
> 5mm deep, all the way across the screen and u can see the characters. I
have
> an Asus A78NX motherboard and the Speech Post test is audible and
everything
> is said to be ok.
> I changed the graphics card (ATI Radeon 9700Pro) over to an Asus geforce3
> card and things were going well for about an Hour when the same thing
> happened, the information on the screen went to a 5mm depth at top of
> screen!
> I removed everything and dusted it, re-installed the hardware and software
> and it worked fine for one week and then the same thing happened!
> Next, I removed one of the two sticks of Corsair Ram and it booted fine
and
> i had it running for a whole day when the screen blacked out.
> I swopped the Ram over and again things ran well for a day and thern the
> same thing happened! I am at a loss as to what it could be.
> Help!
> Regards,
> Pete Wood
>
>
!