Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

NIC drivers fail in Windows XP SP2 only

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
August 9, 2004 6:33:04 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

I have a series of Dell Latitude 100Llaptops. These have been installed with
XP SP1a using RIS. The network card has been supported within RIS by adding
the following files to the i386 directory:
BCM4SBXP.INF
BCM4SBXP.PNF
BCM4SBXP.SYS
Additionally the BCM4SBXP.INF file has been added to the $oem$\$$\INF
directory.

This worked fine with SP 1 but it does not work in SP 2. The installation
states that the network drivers cannot be found and setup cannot continue.
--
Neil Cole
Anonymous
August 10, 2004 6:01:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

As usual, I have fixed my own problem.

To deploy a Windows XP Image

Modify the b57xp32.inf file that is to be placed in the
RemoteInstall\Setup\Language\Images\Dir_Name\i386 folder, remove NTx86.5.1 in
two lines (see the following example):
Original Revised

[Manufacturer] [Manufacturer]
%BRCM% = Broadcom, NTx86.5.1 %BRCM% = Broadcom

[ControlFlags] [ControlFlags]
ExcludeFromSelect = * ExcludeFromSelect = *

[Broadcom.NTx86.5.1] [Broadcom]


"Neil Cole" wrote:

> I have a series of Dell Latitude 100Llaptops. These have been installed with
> XP SP1a using RIS. The network card has been supported within RIS by adding
> the following files to the i386 directory:
> BCM4SBXP.INF
> BCM4SBXP.PNF
> BCM4SBXP.SYS
> Additionally the BCM4SBXP.INF file has been added to the $oem$\$$\INF
> directory.
>
> This worked fine with SP 1 but it does not work in SP 2. The installation
> states that the network drivers cannot be found and setup cannot continue.
> --
> Neil Cole
!