Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

P5P800 opening bios

Last response: in Motherboards
Share
May 6, 2005 8:51:24 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

Hi all,

My new P5P800 works fine, but I can't seem to get into the bios. When
following the options...Tab, then del, I get a screen with a blue border on
the top and "Wait...." on the screen. I've waited long enough to realize
something isn't going to happen. Anyone else experience this?

Brent.

More about : p5p800 opening bios

Anonymous
a b V Motherboard
May 6, 2005 11:02:16 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

Brent wrote:
> Hi all,
>
> My new P5P800 works fine, but I can't seem to get into the bios. When
> following the options...Tab, then del, I get a screen with a blue border on
> the top and "Wait...." on the screen. I've waited long enough to realize
> something isn't going to happen. Anyone else experience this?
>
> Brent.
>
>
You just need to hit the delete key to enter the bios. I don't know if
pressing the tab key first confuses the bios or not.
May 7, 2005 9:42:01 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

I have hit the delete key in both screens with the same results. It's a
strange one for me indeed.


"Michael W. Ryder" <_mwryder@worldnet.att.net> wrote in message
news:YDEee.709061$w62.91281@bgtnsc05-news.ops.worldnet.att.net...
> Brent wrote:
>> Hi all,
>>
>> My new P5P800 works fine, but I can't seem to get into the bios. When
>> following the options...Tab, then del, I get a screen with a blue border
>> on the top and "Wait...." on the screen. I've waited long enough to
>> realize something isn't going to happen. Anyone else experience this?
>>
>> Brent.
>>
>>
> You just need to hit the delete key to enter the bios. I don't know if
> pressing the tab key first confuses the bios or not.
!