Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Asus SLI Delux On Board NV Lan not working

Tags:
  • Asus
  • LAN
  • Firewalls
  • Motherboards
Last response: in Motherboards
Share
Anonymous
a b V Motherboard
July 21, 2005 7:59:17 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

Hi

yester day i discarded the Wifi and want to use Nvidia Lan which is on board

it is working fine
after i install nvidia firewall Lan port is not working.
and firewall browser configuration is also not working, error is unable
to connect to localhost:3476
yesterday NV Lan use to get ip, but i couldnt able to browse the net

i downloaded latest Nforce 6.66 and installed still the same problem.
i uninstalled the nv firewall and every thing and let windows xp detect
nv lan while booting, and install driver alone.
now i am not even getting ip address
the address it gets is 164.255.244.75 some thing like this.

Any one give me some clues on how to trouble shoot such a kind of problems.

Thanks in advance

Regards
Chandra

More about : asus sli delux board lan working

Anonymous
a b V Motherboard
July 21, 2005 8:32:25 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

You may have damaged winsock settings in the registry.
Try to search for the file "winsockXPfix.exe" on the internet
download and run this to fix your registry. Please note the winsock
file itself is ok it's only the registry that is screwed up.

Good luck

Crashpilot

----------------------------------------------
Posted with NewsLeecher v2.3 Final
* Binary Usenet Leeching Made Easy
* http://www.newsleecher.com/?usenet
----------------------------------------------
Anonymous
a b V Motherboard
July 21, 2005 10:37:49 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

one funny thing is when i un install nvidia firewall things are working
fine.
when i install nvidia firewall , i can still get ip to nv ethernet card,
but i cannot browse the net in the browser,
i can also use irc chat.
looks wired to me.

can you please send me the file in the email if possible?

since i cannot browse the net

Regards
Chandra
Crashpilot wrote:
>
>
> You may have damaged winsock settings in the registry.
> Try to search for the file "winsockXPfix.exe" on the internet
> download and run this to fix your registry. Please note the winsock
> file itself is ok it's only the registry that is screwed up.
>
> Good luck
>
> Crashpilot
>
> ----------------------------------------------
> Posted with NewsLeecher v2.3 Final
> * Binary Usenet Leeching Made Easy
> * http://www.newsleecher.com/?usenet
> ----------------------------------------------
>
>
Anonymous
a b V Motherboard
July 22, 2005 3:36:33 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.asus (More info?)

chandra wrote:
> one funny thing is when i un install nvidia firewall things are working
> fine.
> when i install nvidia firewall , i can still get ip to nv ethernet card,
> but i cannot browse the net in the browser,
> i can also use irc chat.
> looks wired to me.

I don't know many people that got the nVidia firewall working properly.
I know I didn't, not after 30 odd reinstalls. So my suggestion to you
is: uninstall the nVidia firewall and use any other firewall instead.
!