Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

No AutoRun from CD

Tags:
  • CD-Rom
  • Microsoft
  • Windows XP
Last response: in Windows XP
Share
September 29, 2004 5:00:31 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

I have a Compaq Presario 2580US notebook. I had to
restore "Windows XP Home edition with SP1" from the Compaq
restore CDs. In effect, start all over. Everything
installed fine and is working correctly, however now
whenever I go to install software from an install CD, it
does not automatically begin the install process. I have
to manually get it started (Run d:\setup.exe or whatever
setup program is required). I have followed the
instructions in numerous Microsoft Knowledgebase articles
regarding the autorun feature (330135,314855, 315753) and
everything is as it should be. I have the latest driver
for my CD drive (internal Toshiba SD-R2312), the registry
is as it should be, and I am logged on with Administrator
rights. Before I restored everything this function used
to work fine. Except for this problem, the CD drive works
OK.

Does anyone have any suggestions on how I can get autorun
to work? Thanks........

More about : autorun

Anonymous
September 29, 2004 6:50:45 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Len, check at Kelly's http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm
Choose A and scroll to AutoPlay enabled.
"Len" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:3d7701c4a65e$f992f170$a501280a@phx.gbl...
> I have a Compaq Presario 2580US notebook. I had to
> restore "Windows XP Home edition with SP1" from the Compaq
> restore CDs. In effect, start all over. Everything
> installed fine and is working correctly, however now
> whenever I go to install software from an install CD, it
> does not automatically begin the install process. I have
> to manually get it started (Run d:\setup.exe or whatever
> setup program is required). I have followed the
> instructions in numerous Microsoft Knowledgebase articles
> regarding the autorun feature (330135,314855, 315753) and
> everything is as it should be. I have the latest driver
> for my CD drive (internal Toshiba SD-R2312), the registry
> is as it should be, and I am logged on with Administrator
> rights. Before I restored everything this function used
> to work fine. Except for this problem, the CD drive works
> OK.
>
> Does anyone have any suggestions on how I can get autorun
> to work? Thanks........
>
!