Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

K8NS Pro: Problem with drives into programs

Last response: in Motherboards
Share
Anonymous
a b V Motherboard
June 7, 2005 10:27:53 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.gigabyte (More info?)

Hello

I had installed a K8NS Pro and completely new installation of XP Prof SP2.
When I use exp.Copyscanner, MP3 Ripper or DVD Ripper I have a problem.
My drives will be not shown or named by unreadable characters for the
drive names. It often happen when I use ASPI driver but not allways on all
programs.

It is RAID Board but I don´t use RAID. I use it to connect 7 EIDE devices (4
harddiscs
and 3 CD´/DVD drives).

Did anybody know what is the problem?
Newest version of board drivers (including RAID controller driver) be
installed.
ASPI drivers newest version from Adaptec.

THX
Thomas
June 9, 2005 4:30:44 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.gigabyte (More info?)

Sounds like its the s/w you are using. I have seen these types of problems
before particulayly wit "Gear ASPI" and GearSec.

Look for updates.


"Thomas Wohlgemuth" <twohlgemuth_nospam@hilcom-online.de> wrote in message
news:D 84hu4$9pk$04$1@news.t-online.com...
> Hello
>
> I had installed a K8NS Pro and completely new installation of XP Prof SP2.
> When I use exp.Copyscanner, MP3 Ripper or DVD Ripper I have a problem.
> My drives will be not shown or named by unreadable characters for the
> drive names. It often happen when I use ASPI driver but not allways on all
> programs.
>
> It is RAID Board but I don´t use RAID. I use it to connect 7 EIDE devices
> (4 harddiscs
> and 3 CD´/DVD drives).
>
> Did anybody know what is the problem?
> Newest version of board drivers (including RAID controller driver) be
> installed.
> ASPI drivers newest version from Adaptec.
>
> THX
> Thomas
>
>
!