Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Live Monitor invalid URL

Last response: in Motherboards
Share
Anonymous
a b C Monitor
a b V Motherboard
October 27, 2004 3:01:20 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

When I run Live Monitor I get invalid URL. Always worked in the past.
Installed SP/2 but don't know if that has anything to do with it.

Anyone else having the same problem?

Thanks,
Ed.




----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups
---= East/West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =---
Anonymous
a b C Monitor
a b V Motherboard
October 27, 2004 10:32:15 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

"Ed." <ejs@none.net> wrote in message news:417f0cb9$1_4@127.0.0.1...
> When I run Live Monitor I get invalid URL. Always worked in the past.
> Installed SP/2 but don't know if that has anything to do with it.
>
> Anyone else having the same problem?
>
> Thanks,
> Ed.

Mine works OK. I'm using ver. 3.64 dated 10/21/04. What version are you
using? I do know that the URL was changed and only the later versions have
the change. If you're using an older version, you can get the latest at

http://www.msi.com.tw/program/support/software/swr/spt_...

Tom Lake
Anonymous
a b C Monitor
a b V Motherboard
October 27, 2004 11:14:40 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

"Ed." <ejs@none.net> wrote in message news:417f0cb9$1_4@127.0.0.1...
> When I run Live Monitor I get invalid URL. Always worked in the past.
> Installed SP/2 but don't know if that has anything to do with it.
>
> Anyone else having the same problem?
>
> Thanks,
> Ed.

mines been like it for months - pre sp2.
i believe theres a fix for it from msi but i havent bothered d/loading it
yet

chris
Related resources
Can't find your answer ? Ask !
Anonymous
a b C Monitor
a b V Motherboard
October 27, 2004 4:10:20 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

Thanks all for the replies. It is version 3.61.000 that I have.
I will try the newer version.

Thanks again,
Ed.

"Tom Lake" <tlake@twcny.rr.com> wrote in message
news:p hHfd.43362$l07.12016@twister.nyroc.rr.com...
> "Ed." <ejs@none.net> wrote in message news:417f0cb9$1_4@127.0.0.1...
>> When I run Live Monitor I get invalid URL. Always worked in the past.
>> Installed SP/2 but don't know if that has anything to do with it.
>>
>> Anyone else having the same problem?
>>
>> Thanks,
>> Ed.
>
> Mine works OK. I'm using ver. 3.64 dated 10/21/04. What version are you
> using? I do know that the URL was changed and only the later versions
> have the change. If you're using an older version, you can get the latest
> at
>
> http://www.msi.com.tw/program/support/software/swr/spt_...
>
> Tom Lake
>




----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups
---= East/West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =---
Anonymous
a b C Monitor
a b V Motherboard
October 27, 2004 4:34:02 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

Again Thanks.
Went to that link and downloaded and installed the newer version and all is
working fine now.

"Ed." <ejs@none.net> wrote in message news:417fc5bc$1_4@127.0.0.1...
> Thanks all for the replies. It is version 3.61.000 that I have.
> I will try the newer version.
>
> Thanks again,
> Ed.
>
> "Tom Lake" <tlake@twcny.rr.com> wrote in message
> news:p hHfd.43362$l07.12016@twister.nyroc.rr.com...
>> "Ed." <ejs@none.net> wrote in message news:417f0cb9$1_4@127.0.0.1...
>>> When I run Live Monitor I get invalid URL. Always worked in the past.
>>> Installed SP/2 but don't know if that has anything to do with it.
>>>
>>> Anyone else having the same problem?
>>>
>>> Thanks,
>>> Ed.
>>
>> Mine works OK. I'm using ver. 3.64 dated 10/21/04. What version are you
>> using? I do know that the URL was changed and only the later versions
>> have the change. If you're using an older version, you can get the
>> latest at
>>
>> http://www.msi.com.tw/program/support/software/swr/spt_...
>>
>> Tom Lake
>>
>
>
>
>
> ----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet
> News==----
> http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000
> Newsgroups
> ---= East/West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =---




----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups
---= East/West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =---
!