Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

SATA HD recognized by MB (K8T Neo) but not by WinXP

Last response: in Motherboards
Share
Anonymous
a b V Motherboard
March 8, 2005 11:53:59 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

Got myself a SATA Harddisk today (200GB Maxtor).
Installed it into the computer, followed the steps (installing drivers
etc...) from the manual but WinXP doesn't show the drive in Windows
Explorer.

It shows up on boot in the BIOS
It shows up in the Device Manager under Windows XP.

But it doesn't show up in Explorer. I guess it must be formatted first (like
IDE drives) but how do i do that since it's not listed as drive in Explorer?


--
Lange,
666th Black Brigade
http://www.666th.com
ICQ: 15439346
Anonymous
a b V Motherboard
March 9, 2005 12:21:42 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

Nevermind, got it to work... :-)


--
Lange,
666th Black Brigade
http://www.666th.com
ICQ: 15439346



"Lange" <lange@arodnap<--reverse_this.be> schreef in bericht
news:HhoXd.33033$Za7.3076204@phobos.telenet-ops.be...
> Got myself a SATA Harddisk today (200GB Maxtor).
> Installed it into the computer, followed the steps (installing drivers
> etc...) from the manual but WinXP doesn't show the drive in Windows
> Explorer.
>
> It shows up on boot in the BIOS
> It shows up in the Device Manager under Windows XP.
>
> But it doesn't show up in Explorer. I guess it must be formatted first
> (like IDE drives) but how do i do that since it's not listed as drive in
> Explorer?
>
>
> --
> Lange,
> 666th Black Brigade
> http://www.666th.com
> ICQ: 15439346
>
Anonymous
a b V Motherboard
March 9, 2005 2:39:18 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

On Tue, 08 Mar 2005 21:21:42 GMT, "Lange"
<lange@arodnap<--reverse_this.be> wrote:

>Nevermind, got it to work... :-)

How?
Anonymous
a b V Motherboard
March 12, 2005 12:07:57 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar (More info?)

PJx wrote:
> On Tue, 08 Mar 2005 21:21:42 GMT, "Lange"
> <lange@arodnap<--reverse_this.be> wrote:
>
>> Nevermind, got it to work... :-)
>
> How?

initialize drive and format through the management console.

S
!