Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

All USB devices display as Unknown device and are dead.

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
April 26, 2005 3:19:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Problem started a couple weeks ago. Device manager displays USB controllers
and root hubs as working properly, no problems. However ANY device plugged
in to any USB port comes up as Device Unknown and is dead. No response from
the device. PC recognizes when something is plugged in but it doesn't know
what. All hubs and controllers removed and reinstalled, same with drivers,
driver updates done, Etc. Devices with software reinstalled. Nothing
changes. Any ideas?
Anonymous
April 26, 2005 11:53:02 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Are the USB Controllers you are using mounted on the Motherboard? If
yes, it could be a defective MB. Also, check
in the Bios. Any USB entries should be enabled.
"javelin1971sst" <javelin1971sst@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:EED92164-0CB1-4CC1-B306-81D29BDCC3F1@microsoft.com...
> Problem started a couple weeks ago. Device manager displays USB
> controllers
> and root hubs as working properly, no problems. However ANY device
> plugged
> in to any USB port comes up as Device Unknown and is dead. No response
> from
> the device. PC recognizes when something is plugged in but it doesn't
> know
> what. All hubs and controllers removed and reinstalled, same with
> drivers,
> driver updates done, Etc. Devices with software reinstalled. Nothing
> changes. Any ideas?
!