Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

wireless security enabled

Last response: in Wireless Networking
Share
Anonymous
a b F Wireless
a b 8 Security
May 28, 2005 10:47:01 AM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

I have tried to set up the following wireless security . I have linksys with
speed booster. When I set the security as wpa-psk and use tkip it sets up ok
however windows will not open the connection. Is there something I am missing?
When I set the security as open and disable windows opens the network ok.

Thanks for the help
Anonymous
a b F Wireless
a b 8 Security
May 31, 2005 5:12:22 PM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

If you are able to connect using OPEN with no encryption then that must be
the configuration on the access point. The security settings on the access
point are not being applied to the network. Double check that the settings
are being saved and check the documentation to see if you need to
restart/reboot the access point to apply settings.

--
Jerry Peterson
Windows Network Services - Wireless

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
"homework" <homework@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:75FE9F48-9C12-4BA6-A0EE-144832E71A4A@microsoft.com...
>I have tried to set up the following wireless security . I have linksys
>with
> speed booster. When I set the security as wpa-psk and use tkip it sets up
> ok
> however windows will not open the connection. Is there something I am
> missing?
> When I set the security as open and disable windows opens the network ok.
>
> Thanks for the help
Anonymous
a b F Wireless
a b 8 Security
June 1, 2005 2:22:50 AM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

I would suggestion that you contact Linsys Tech Support they helped me with
the security and everything


"homework" <homework@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:75FE9F48-9C12-4BA6-A0EE-144832E71A4A@microsoft.com...
>I have tried to set up the following wireless security . I have linksys
>with
> speed booster. When I set the security as wpa-psk and use tkip it sets up
> ok
> however windows will not open the connection. Is there something I am
> missing?
> When I set the security as open and disable windows opens the network ok.
>
> Thanks for the help
!