Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Loggin in with IE

Tags:
  • Site Bug Reports
  • Internet Explorer
  • Login
  • Firefox
  • Tom's Hardware
Last response: in Forum Feedback
Share
April 7, 2006 11:01:26 AM

Anybody having any problems lately logging in with IE? I use the same password as with Firefox, but cannot get in. The error I get says:

"Error F1: You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.

Click Here to try again

Click Here to return to the Index"

Same thing happens at work, at home, and at a friend's house. I haven't changed anything with my browsers, like cookies, etc.

More about : loggin

April 7, 2006 12:57:07 PM

I just logged in with IE 6.0.29 - seemed to work ok with me, but I do clear cookies often.
April 8, 2006 2:51:53 PM

Wish it was just that. Thought the net nazis had screwed me again, til I tried from home.
April 8, 2006 3:52:21 PM

I just logged in with IE (using it now) - I can log out and in without problems ... don't have a clue what to suggest, except to contact steve_sa.
April 9, 2006 1:06:01 AM

I heard steve is an uga boy. No way! :lol: 
April 9, 2006 1:29:09 AM

Well then, try deleting cookies, temp internet files (cache), history and clear prefetch - then try it - I use this utility that does all that and more called CCleaner (Crap Cleaner) ... works great for me. I use it 3-4 times a day. With a name like Crap Cleaner - it should be right up your alley ... :D 

(Actually, it's my favorite utility)

Note: CCleaner doesn't clean prefetch - but you can without problems: C:*WINDOWS*Prefetch

* put back slash here - this software won't allow a backslash for some damn reason 8O
April 12, 2006 12:33:01 AM

Crap cleaner? Oohh, sweet! :trophy: :trophy: :trophy: Gotta put that on the look-for list.
April 12, 2006 2:29:11 AM

\
//

do it twice and it will put one in, :wink:
April 12, 2006 7:55:17 AM

Quote:
Anybody having any problems lately logging in with IE? I use the same password as with Firefox, but cannot get in. The error I get says:

"Error F1: You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.

Click Here to try again

Click Here to return to the Index"

Same thing happens at work, at home, and at a friend's house. I haven't changed anything with my browsers, like cookies, etc.


Yeah, some gay-arsed pansy bloke was complaining about the same thing as you are.

I told him to pay a visit to Auburn to work it out.

Get your POC ready, son! :lol: 

P.S I'll never forget when you actually came up with that. I LMAO at that ingenious little term.
!