Laptop modem problem..

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics,microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Sony VAIO FRV37
-----w/built in modem
Win XP Pro installed
Win XP home
SoftK56 Data Fax CARP modem/Conexant Systems
CXT
3/20/2003 --driver date
ver. 6.1.20.0

The laptop was bought with Win XP home and the modem works ok with the home
edition. After installing XP Pro, the modem is not recognized.

In Device Manager:

The com ports are not displaying.
"Other devices" are displaying question marks

Before this posting:

I deleted all of the queston marks.
Attempted another modem install
3 times

Rebooted back into Win XP Home to get the above modem information
used the *.inf file on the laptop in XP Pro
Problem not solved

Searched for driver on the internet and found the following:

http://drivers.softpedia.com/public/download/5/5-6.shtml

Downloaded zipped file...etc..
Ran the HXFSetup.exe file
It didn't do anything

Attempted to run it manually as a process and it disappears without any
errors.

Any ideas out there??

Thanks,
T.
2 answers Last reply
More about laptop modem problem
  1. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics,microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

    go here and download it
    http://ciscdb.sel.sony.com/perl/swu-list.pl?template=EN&mdl=PCGFRV37
    Victor

    "Taishi" <taishi_bak@hotmail.com> wrote in message
    news:%23WI0MA8fEHA.4040@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
    > Sony VAIO FRV37
    > -----w/built in modem
    > Win XP Pro installed
    > Win XP home
    > SoftK56 Data Fax CARP modem/Conexant Systems
    > CXT
    > 3/20/2003 --driver date
    > ver. 6.1.20.0
    >
    > The laptop was bought with Win XP home and the modem works ok with the
    home
    > edition. After installing XP Pro, the modem is not recognized.
    >
    > In Device Manager:
    >
    > The com ports are not displaying.
    > "Other devices" are displaying question marks
    >
    > Before this posting:
    >
    > I deleted all of the queston marks.
    > Attempted another modem install
    > 3 times
    >
    > Rebooted back into Win XP Home to get the above modem information
    > used the *.inf file on the laptop in XP Pro
    > Problem not solved
    >
    > Searched for driver on the internet and found the following:
    >
    > http://drivers.softpedia.com/public/download/5/5-6.shtml
    >
    > Downloaded zipped file...etc..
    > Ran the HXFSetup.exe file
    > It didn't do anything
    >
    > Attempted to run it manually as a process and it disappears without any
    > errors.
    >
    > Any ideas out there??
    >
    > Thanks,
    > T.
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
  2. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics,microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

    Victor....

    Thank you! It is working...

    T..
    "Victor" <vbowers@cogeco.ca> wrote in message
    news:XisSc.3416$%m4.602629@read2.cgocable.net...
    > go here and download it
    > http://ciscdb.sel.sony.com/perl/swu-list.pl?template=EN&mdl=PCGFRV37
    > Victor
    >
    > "Taishi" <taishi_bak@hotmail.com> wrote in message
    > news:%23WI0MA8fEHA.4040@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
    > > Sony VAIO FRV37
    > > -----w/built in modem
    > > Win XP Pro installed
    > > Win XP home
    > > SoftK56 Data Fax CARP modem/Conexant Systems
    > > CXT
    > > 3/20/2003 --driver date
    > > ver. 6.1.20.0
    > >
    > > The laptop was bought with Win XP home and the modem works ok with the
    > home
    > > edition. After installing XP Pro, the modem is not recognized.
    > >
    > > In Device Manager:
    > >
    > > The com ports are not displaying.
    > > "Other devices" are displaying question marks
    > >
    > > Before this posting:
    > >
    > > I deleted all of the queston marks.
    > > Attempted another modem install
    > > 3 times
    > >
    > > Rebooted back into Win XP Home to get the above modem information
    > > used the *.inf file on the laptop in XP Pro
    > > Problem not solved
    > >
    > > Searched for driver on the internet and found the following:
    > >
    > > http://drivers.softpedia.com/public/download/5/5-6.shtml
    > >
    > > Downloaded zipped file...etc..
    > > Ran the HXFSetup.exe file
    > > It didn't do anything
    > >
    > > Attempted to run it manually as a process and it disappears without any
    > > errors.
    > >
    > > Any ideas out there??
    > >
    > > Thanks,
    > > T.
    > >
    > >
    > >
    > >
    > >
    > >
    > >
    >
    >
Ask a new question

Read More

Laptops Modem Windows XP