Boot problems

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

We are using XP Professional on a Compaq Presario 700 for
2 1/2 years. We recently bought a LinkSys adaptor to go
wireless and since loading the program we have not been
able to boot except through Safe Mode and eventually we
can get in standard mode. Please help us find a sight to
check our boot instructions to correct the start-up
problem.
Many thanks in advance,
Need Your Help
2 answers Last reply
More about boot problems
  1. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

    Hi ,
    If it is after installing the wireless adapter your comp doesnot work try
    removing the adapter, make sure it is compatible with windows xp. also do we
    get any error on booting??
    Could be that the system files are corrupted. could you put in some more
    information

    "Need Your Help" wrote:

    > We are using XP Professional on a Compaq Presario 700 for
    > 2 1/2 years. We recently bought a LinkSys adaptor to go
    > wireless and since loading the program we have not been
    > able to boot except through Safe Mode and eventually we
    > can get in standard mode. Please help us find a sight to
    > check our boot instructions to correct the start-up
    > problem.
    > Many thanks in advance,
    > Need Your Help
    >
  2. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

    Thank you for your response. The wireless adaptor has been configured and
    works properly. During the process, I think the boot files have been
    corrupted. I can only start my computer in SAFE mode and after numerous (30
    or more minutes of rebooting) I can usually get passed the start-up and get
    the computer up - usually after several SAFE mode starts. Is there a
    diagnostic that will correct this problem.
    Thanks for the help. BuggyWhip

    "Mohan" wrote:

    > Hi ,
    > If it is after installing the wireless adapter your comp doesnot work try
    > removing the adapter, make sure it is compatible with windows xp. also do we
    > get any error on booting??
    > Could be that the system files are corrupted. could you put in some more
    > information
    >
    > "Need Your Help" wrote:
    >
    > > We are using XP Professional on a Compaq Presario 700 for
    > > 2 1/2 years. We recently bought a LinkSys adaptor to go
    > > wireless and since loading the program we have not been
    > > able to boot except through Safe Mode and eventually we
    > > can get in standard mode. Please help us find a sight to
    > > check our boot instructions to correct the start-up
    > > problem.
    > > Many thanks in advance,
    > > Need Your Help
    > >
Ask a new question

Read More

Boot Windows XP