Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Windows 7 BSOD during clean install

Last response: in Windows 7
Share
March 18, 2011 12:59:28 AM

Looking for some help on this, as I am about to see if this PC can fly...

I am trying to install windows 7 on a MSI PM8M3-V motherboard, but every time it gets to the "completing installation" step, it BSOD's and doesn't give me enough time to read the errors before it restarts. I have tried everything:

*I installed xp just fine, and ran the W7 upgrade advisor, and it says everything is fine.

*BIOS is updated, every setting in the BIOS has been fudged with to no avail.

*no memory problems, disk errors, etc.

*I tried installing with everything disconnected, and a different AGP video card, still nothing

*I've tried installing from DVD-ROM and USB, both give the same result

*The crazy thing is that this board, memory, HDD combo has had W7 installed and running fine before, it's just when I put it into a new case it is not installing.

HELP!
March 18, 2011 7:15:06 PM

huxley2112 said:
Looking for some help on this, as I am about to see if this PC can fly...

I am trying to install windows 7 on a MSI PM8M3-V motherboard, but every time it gets to the "completing installation" step, it BSOD's and doesn't give me enough time to read the errors before it restarts. I have tried everything:

*I installed xp just fine, and ran the W7 upgrade advisor, and it says everything is fine.

*BIOS is updated, every setting in the BIOS has been fudged with to no avail.

*no memory problems, disk errors, etc.

*I tried installing with everything disconnected, and a different AGP video card, still nothing

*I've tried installing from DVD-ROM and USB, both give the same result

*The crazy thing is that this board, memory, HDD combo has had W7 installed and running fine before, it's just when I put it into a new case it is not installing.

HELP!


Wow, don't everyone give me your ideas at once. I must have stumped even the "experts" out there...

I am currently trying to install with the old power supply from the box it came from (the one the MOBO, RAM, and HDD all installed windows 7 fine with) as that is the only thing that has changed. Can't imagine a PSU has anything to do with W7 not installing, but it's all I have left.
m
0
l
!