Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Wireless Connection Problem

Last response: in Wireless Networking
Share
Anonymous
a b F Wireless
September 27, 2005 8:53:03 PM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

I have a new IBM ThinkPad with an Intel Pro 2100 LAN card installed. I use a
Linksys Access Point (WAP54G) and have sucessfully connected a desk top to
the wireless network. However, the laptop will not connect. I tried using
Windows to connect, but no good. The laptop sees the network but there
appears to be a conflict with the wireless card. In the Network Connections
it shows "Not Connected". The ipconfig shows Media disconnected. IBM has
replaced the card and the motherboard, but still no connectivity. I disabled
the security on the access point but still no connectivity. The error
message says "waiting for IP configuration" when I try to connect.

Anyone with any ideas?
Anonymous
a b F Wireless
September 28, 2005 4:54:40 PM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

Hi
May be this can Help.
Wireless - Basic Configuration: http://www.ezlan.net/Wireless_Config.html
Wireless Security - http://www.ezlan.net/Wireless_Security.html
Jack (MVP-Networking).


"Crafty Bunch" <Crafty Bunch@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:ABDDB603-BC52-4CB2-8973-10BF7CD28959@microsoft.com...
> I have a new IBM ThinkPad with an Intel Pro 2100 LAN card installed. I use a
> Linksys Access Point (WAP54G) and have sucessfully connected a desk top to
> the wireless network. However, the laptop will not connect. I tried using
> Windows to connect, but no good. The laptop sees the network but there
> appears to be a conflict with the wireless card. In the Network Connections
> it shows "Not Connected". The ipconfig shows Media disconnected. IBM has
> replaced the card and the motherboard, but still no connectivity. I disabled
> the security on the access point but still no connectivity. The error
> message says "waiting for IP configuration" when I try to connect.
>
> Anyone with any ideas?
Anonymous
a b F Wireless
September 29, 2005 4:27:04 PM

Archived from groups: microsoft.public.windows.networking.wireless (More info?)

Jack:

Thanks for taking the time.

However, with a little tinkering, I was able to voercome the problem and am
now successfully using the wireless connection.

Sincerely,
Crafty Bunch

"Crafty Bunch" wrote:

> I have a new IBM ThinkPad with an Intel Pro 2100 LAN card installed. I use a
> Linksys Access Point (WAP54G) and have sucessfully connected a desk top to
> the wireless network. However, the laptop will not connect. I tried using
> Windows to connect, but no good. The laptop sees the network but there
> appears to be a conflict with the wireless card. In the Network Connections
> it shows "Not Connected". The ipconfig shows Media disconnected. IBM has
> replaced the card and the motherboard, but still no connectivity. I disabled
> the security on the access point but still no connectivity. The error
> message says "waiting for IP configuration" when I try to connect.
>
> Anyone with any ideas?
Related resources
February 22, 2006 10:39:06 AM

what kind of tinkering did u make? It seems like i'm having the same problem. but cannot get it to work.
!