Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Tyan K8WE bios 1.02 shutdown problem

Last response: in Motherboards
Share
January 24, 2006 1:53:47 AM

I'm having problems getting this board to shutdown properly, when i shutdown the pc, the PSU wont turn off and the same happens when i try to restart it. It get to the point where the psu is suppose to turn off and then just stays there. Other wise everything works great. Any Ideas?

-Mark-

Dual AMD opteron 242
Tyan K8WE bios 1.02
Dual quadro 3400FX
10 gigs of Smart Memory
Sound Blaster Audigy 2 Plat.
(2) 74GB Western Digital Raptor, Seagate 500GIG SATA, In RAID conf.
Windows XP W/SP2
Anonymous
a b V Motherboard
February 25, 2009 7:32:24 PM

Hello Mark. I have same problem.

Dual Amd Opteron 270
Tian Tiger K8WE bios 1.07
Nvidia Geforce 8800 Gt
6 Gbytes, 4 Gbytes Ddr 400 Corsair Extreme Registered Memory and 2 Gbytes Ddr 400 Kingston Registered Memory
500 Gb Seagate SAta II Eco 32Mb
Windows Xp 64 Bits Professional
Pioneer Dvd-Rw Serial Ata
Psu Hipro 700W

You solved your problem?.

Greetings
July 2, 2009 3:26:33 AM

Hi,

Did any of you figure out the shutdown problem??

I've had a K8WE for about three years now without any issues...About a month ago, my system started to hang whenever I try to shutdown. It hangs right at the point where the splash screen says "Windows is Shutting Down"...

I've tried reinstalling Windows, but the problem persists...

Is it a problem with the motherboard??

Is it a corrupted BIOS??

Thanks,

Ron
!