Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Help and Support Centre will not display!

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
August 31, 2004 1:09:56 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Hi,
I've had Windows XP Home SP1a installed for about a week. It was a
clean install on a newly formatted drive. Starting yesterday after running
Adaware and Spybot , the Help and Support module will not display when I
click on the shortcut in the start menu. The computer shows some activity
and then nothing happens. I've tried a restore , and also an SFC /scannow
to check if any system files have changed. Still no response from the
shortcut.

I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g HD.

Any help would be appreciated..

Alby

More about : support centre display

Anonymous
August 31, 2004 1:09:57 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

>-----Original Message-----
>
>Hi,
> I've had Windows XP Home SP1a installed for about a
week. It was a
>clean install on a newly formatted drive. Starting
yesterday after running
>Adaware and Spybot , the Help and Support module will not
display when I
>click on the shortcut in the start menu. The computer
shows some activity
>and then nothing happens. I've tried a restore , and
also an SFC /scannow
>to check if any system files have changed. Still no
response from the
>shortcut.
>
>I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g
HD.
>
>Any help would be appreciated..
>
>Alby
>
>
>.
>
August 31, 2004 1:09:57 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

I see you got out of your problem, but I have not, and I
tried running repair, restore to previous, re-install and
repair, and I think it's all tied back to a fix from
Microsoft Windows Updates (XP SP1) for Help and Support
files, changing the paths and locations of a great many
files... I'm still wondering what I can do about the
problem you solved with the Repair function, since I
cannot get repaired that way. I posted a msg in the
General folder on this site... Glad yours works again. On
mine a number of related utilities and HELP functions no
longer pull anything up, beyond a brief turn of the sands-
of-time icon... The files all seem to exist, but the
registry info is totally wrong I think. If you hear of
any related fixes, I'd be happy to review them, thanks. (M
Kelley

>-----Original Message-----
>
>Hi,
> I've had Windows XP Home SP1a installed for about a
week. It was a
>clean install on a newly formatted drive. Starting
yesterday after running
>Adaware and Spybot , the Help and Support module will not
display when I
>click on the shortcut in the start menu. The computer
shows some activity
>and then nothing happens. I've tried a restore , and
also an SFC /scannow
>to check if any system files have changed. Still no
response from the
>shortcut.
>
>I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g
HD.
>
>Any help would be appreciated..
>
>Alby
>
>
>.
>
Related resources
Anonymous
August 31, 2004 3:13:29 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Hi

Try this link to Kelly's web page:

"Why doesn't Help and Support work"
http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs.htm

--

Will Denny
MVP - Windows Shell/User
Please reply to the News Groups


"michael" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:34ae01c48f41$2335a160$a601280a@phx.gbl...
>I see you got out of your problem, but I have not, and I
> tried running repair, restore to previous, re-install and
> repair, and I think it's all tied back to a fix from
> Microsoft Windows Updates (XP SP1) for Help and Support
> files, changing the paths and locations of a great many
> files... I'm still wondering what I can do about the
> problem you solved with the Repair function, since I
> cannot get repaired that way. I posted a msg in the
> General folder on this site... Glad yours works again. On
> mine a number of related utilities and HELP functions no
> longer pull anything up, beyond a brief turn of the sands-
> of-time icon... The files all seem to exist, but the
> registry info is totally wrong I think. If you hear of
> any related fixes, I'd be happy to review them, thanks. (M
> Kelley
>
>>-----Original Message-----
>>
>>Hi,
>> I've had Windows XP Home SP1a installed for about a
> week. It was a
>>clean install on a newly formatted drive. Starting
> yesterday after running
>>Adaware and Spybot , the Help and Support module will not
> display when I
>>click on the shortcut in the start menu. The computer
> shows some activity
>>and then nothing happens. I've tried a restore , and
> also an SFC /scannow
>>to check if any system files have changed. Still no
> response from the
>>shortcut.
>>
>>I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g
> HD.
>>
>>Any help would be appreciated..
>>
>>Alby
>>
>>
>>.
>>
Anonymous
August 31, 2004 3:13:30 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Thanks, I may try again, I got similar note from Kelly,
but so far I can't relate my problems to what I'm reading
for solutions enough to go into the registry - I tried
some of the tasks relayed by Kelly, but no luck so far.
Thanks for your assistance Will, I'll keep looking. what a
mess- files everywhere, and nothing to open them. (M
Kelley
>-----Original Message-----
>Hi
>
>Try this link to Kelly's web page:
>
>"Why doesn't Help and Support work"
>http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs.htm
>
>--
>
>Will Denny
>MVP - Windows Shell/User
>Please reply to the News Groups
>
>
>"michael" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in
message
>news:34ae01c48f41$2335a160$a601280a@phx.gbl...
>>I see you got out of your problem, but I have not, and I
>> tried running repair, restore to previous, re-install
and
>> repair, and I think it's all tied back to a fix from
>> Microsoft Windows Updates (XP SP1) for Help and Support
>> files, changing the paths and locations of a great many
>> files... I'm still wondering what I can do about the
>> problem you solved with the Repair function, since I
>> cannot get repaired that way. I posted a msg in the
>> General folder on this site... Glad yours works again.
On
>> mine a number of related utilities and HELP functions no
>> longer pull anything up, beyond a brief turn of the
sands-
>> of-time icon... The files all seem to exist, but the
>> registry info is totally wrong I think. If you hear of
>> any related fixes, I'd be happy to review them, thanks.
(M
>> Kelley
>>
>>>-----Original Message-----
>>>
>>>Hi,
>>> I've had Windows XP Home SP1a installed for about
a
>> week. It was a
>>>clean install on a newly formatted drive. Starting
>> yesterday after running
>>>Adaware and Spybot , the Help and Support module will
not
>> display when I
>>>click on the shortcut in the start menu. The computer
>> shows some activity
>>>and then nothing happens. I've tried a restore , and
>> also an SFC /scannow
>>>to check if any system files have changed. Still no
>> response from the
>>>shortcut.
>>>
>>>I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g
>> HD.
>>>
>>>Any help would be appreciated..
>>>
>>>Alby
>>>
>>>
>>>.
>>>
>
>
>.
>
Anonymous
August 31, 2004 8:07:48 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

It would appear that I have solved this problem by doing a repair install of
windows xp.

For info,

cheers,

Alby
"Albert Kramer" <alby49NOSPAM@ozemail.com.au> wrote in message
news:ch0e3i$g8f$1@austar-news.austar.net.au...
>
> Hi,
> I've had Windows XP Home SP1a installed for about a week. It was a
> clean install on a newly formatted drive. Starting yesterday after
running
> Adaware and Spybot , the Help and Support module will not display when I
> click on the shortcut in the start menu. The computer shows some activity
> and then nothing happens. I've tried a restore , and also an SFC /scannow
> to check if any system files have changed. Still no response from the
> shortcut.
>
> I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g HD.
>
> Any help would be appreciated..
>
> Alby
>
>
Anonymous
September 1, 2004 3:35:26 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Now that is interesting . I did run Easycleaner at one stage before I lost
Help and Support. So it must remove some reg settings or needed files.
There is a VBscript that you can download to correct the reg settings.

Thanks for that info,

cheers,
Alby
"Will Denny" <willdenny@mvps.org> wrote in message
news:%23HmMzM0jEHA.3456@TK2MSFTNGP12.phx.gbl...
> Hi
>
> Try this link to Kelly's web page:
>
> "Why doesn't Help and Support work"
> http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs.htm
>
> --
>
> Will Denny
> MVP - Windows Shell/User
> Please reply to the News Groups
>
>
> "michael" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:34ae01c48f41$2335a160$a601280a@phx.gbl...
> >I see you got out of your problem, but I have not, and I
> > tried running repair, restore to previous, re-install and
> > repair, and I think it's all tied back to a fix from
> > Microsoft Windows Updates (XP SP1) for Help and Support
> > files, changing the paths and locations of a great many
> > files... I'm still wondering what I can do about the
> > problem you solved with the Repair function, since I
> > cannot get repaired that way. I posted a msg in the
> > General folder on this site... Glad yours works again. On
> > mine a number of related utilities and HELP functions no
> > longer pull anything up, beyond a brief turn of the sands-
> > of-time icon... The files all seem to exist, but the
> > registry info is totally wrong I think. If you hear of
> > any related fixes, I'd be happy to review them, thanks. (M
> > Kelley
> >
> >>-----Original Message-----
> >>
> >>Hi,
> >> I've had Windows XP Home SP1a installed for about a
> > week. It was a
> >>clean install on a newly formatted drive. Starting
> > yesterday after running
> >>Adaware and Spybot , the Help and Support module will not
> > display when I
> >>click on the shortcut in the start menu. The computer
> > shows some activity
> >>and then nothing happens. I've tried a restore , and
> > also an SFC /scannow
> >>to check if any system files have changed. Still no
> > response from the
> >>shortcut.
> >>
> >>I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g
> > HD.
> >>
> >>Any help would be appreciated..
> >>
> >>Alby
> >>
> >>
> >>.
> >>
>
>
Anonymous
September 5, 2004 3:31:37 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Hi

Please try the following link to Kelly's web page:

"Why doesn't Help and Support work?"
http://www.kellys-korner-xp.com/top10faqs.htm

--

Will Denny
MVP - Windows Shell/User
Please reply to the News Groups


"Albert Kramer" <alby49NOSPAM@ozemail.com.au> wrote in message
news:ch0e3i$g8f$1@austar-news.austar.net.au...
>
> Hi,
> I've had Windows XP Home SP1a installed for about a week. It was a
> clean install on a newly formatted drive. Starting yesterday after
> running
> Adaware and Spybot , the Help and Support module will not display when I
> click on the shortcut in the start menu. The computer shows some activity
> and then nothing happens. I've tried a restore , and also an SFC /scannow
> to check if any system files have changed. Still no response from the
> shortcut.
>
> I have a 850 mhz Intel Celeron system, 512 mb ram, 20g HD.
>
> Any help would be appreciated..
>
> Alby
>
>
!