Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

No entries in the event log on node in W2k Cluster

Last response: in Windows 2000/NT
Share
Anonymous
May 8, 2004 10:21:06 AM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.advanced_server (More info?)

I am administering a Windows 2000 Adv. Server cluster,
where one of the nodes refuses to display events properly
in the event logs.

I have re-applied Default settings to the logs and
refreshed, which only causes the Application and Security
logs to display their events, but if I close the log they
are gone again next time I open them. The System log
never displays anything whatsoever.

All the logs are set to 8192 KB, overwrite events as
needed.

Does anyone have any experience with this? I don't know
what to do except call a MS cluster specialist, which I
hope won't be necessary.


Smac.
Anonymous
May 10, 2004 7:23:21 PM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.advanced_server (More info?)

Hi

I have had this problem on numerous occasions what you need to do is disable
the event log
service on the system, reboot the server then delete the event log files in
c:\winnt\system32\config
Set the event log service back to Auto restart the server and all should be
ok

Regards

Mill


"Smacpac" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:a3b501c434ff$517e6800$a301280a@phx.gbl...
> I am administering a Windows 2000 Adv. Server cluster,
> where one of the nodes refuses to display events properly
> in the event logs.
>
> I have re-applied Default settings to the logs and
> refreshed, which only causes the Application and Security
> logs to display their events, but if I close the log they
> are gone again next time I open them. The System log
> never displays anything whatsoever.
>
> All the logs are set to 8192 KB, overwrite events as
> needed.
>
> Does anyone have any experience with this? I don't know
> what to do except call a MS cluster specialist, which I
> hope won't be necessary.
>
>
> Smac.
!