Login scripts

Archived from groups: microsoft.public.win2000.file_system (More info?)

I recently installed a newer, more powerful server with a lot more disk space into my network and then used a tool to copy the files & their permissions to the new server. I then updated the login scripts to point to the new server instead of the old for the drive mappings. Most of the users on my network have had no problem, as soon as they re-logged into the network, they got the updated login script & got the drive mapping & everything was ok. But there are several computers scattered around that do not receive the login script changes. I've triple-checked the scripts & verified in Active Directory that they are pointed to the right script. However, when they log in, they still they still run the original script (which isn't even there any more). How is this happening? Is it cached on the workstation somewhere? I've rebooted several times to no avail.

There are 3 main servers (2 original & the new server) & all of them are domain controllers.
1 answer Last reply
More about login scripts
  1. Archived from groups: microsoft.public.win2000.file_system (More info?)

    Karl wrote:
    > I recently installed a newer, more powerful server with a lot more
    > disk space into my network and then used a tool to copy the files &
    > their permissions to the new server. I then updated the login
    > scripts to point to the new server instead of the old for the drive
    > mappings. Most of the users on my network have had no problem, as
    > soon as they re-logged into the network, they got the updated login
    > script & got the drive mapping & everything was ok. But there are
    > several computers scattered around that do not receive the login
    > script changes. I've triple-checked the scripts & verified in Active
    > Directory that they are pointed to the right script. However, when
    > they log in, they still they still run the original script (which
    > isn't even there any more). How is this happening? Is it cached on
    > the workstation somewhere? I've rebooted several times to no avail.


    > There are 3 main servers (2 original & the new server) & all of them
    > are domain controllers.

    Make sure that the script was replicated properly to all DCs. Sounds like it
    isn't.
Ask a new question

Read More

Login Servers Windows