Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Low 3dmark 06 score with radeon x1900xt

Last response: in Graphics & Displays
Share
October 26, 2006 5:53:34 PM

Atleast i think this is.. my rig is e6400, corsairxms ddr2 800 pc6400 x 2, asus x1900xt, 580w hiper psu, 320 gig seagate barracuda hd, gigabyte ds3 mobo.

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?pr...

I get only about 4,675 on 06 3dmark, anybody know what could be holding back? I am having some driver issues with my card. I dont know how to exactly get rid of my asus drivers and use the ati ones without leaving anything behind. Also my ram on 3d mark 06 is showing this>>

Memory Slot 1/4
Installed Enabled Size 1.00 GB
Form Factor DIMM
Frequency 133.0 MHz
Slot A0 [Bank0/1]
Type Details -
Enabled Size 1.00 GB
Total Bit Width 64 b
Data Bit Width 64 b

Memory Slot 2/4
Installed Enabled Size 0 B
Form Factor DIMM
Frequency 41.5 GHz
Slot A1 [Bank2/3]
Type Details -
Enabled Size 0 B
Total Bit Width 0 b
Data Bit Width 0 b

Memory Slot 3/4
Installed Enabled Size 1.00 GB
Form Factor DIMM
Frequency 133.0 MHz
Slot A2 [Bank4/5]
Type Details -
Enabled Size 1.00 GB
Total Bit Width 64 b
Data Bit Width 64 b

Memory Slot 4/4
Installed Enabled Size 0 B
Form Factor DIMM
Frequency 42.5 GHz
Slot A3 [Bank6/7]
Type Details -
Enabled Size 0 B
Total Bit Width 0 b
Data Bit Width 0 b

Is there any wrong with my ram timings?
October 26, 2006 9:53:34 PM

update, got a 5300 mark now in 06 just by changing the drivers to 6.9, is that still bottlenecking ?
October 29, 2006 4:40:02 AM

bleh, hit a 6,859 now after i putting settings to max performance on catalyst...had AA and all that garbage on preset so nevermind, thanks for the support.
Related resources
October 29, 2006 10:08:07 AM

Just set AA and stuff to "Let the Application decide".

However, 5300 did look OK.
October 29, 2006 1:39:18 PM

i did exactly the same thing :oops:  ... doh, now my benchies look better :lol: 
!