Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

forum bugs, please fix this!

Last response: in Forum Feedback
Share
December 8, 2007 2:55:52 PM

first of all, I don't want to be rude in this post

I just want to say that there are a lot of annoying bugs on this forum
please fix this quickly guys!!

for some reason i'm not able to:

- edit my own posts
- see voting results

also my personal info shows i registered in jan 1970...
I'm 18 years old...

also if i get an error after posting a new topic (fe. please select a subsection), the 'submit your reply' button doesn't appear anymore and Igot to start all over again.

if you have the same or other issues, please post them here so the guys from tom's can do something about it!

peace

EDIT: well apparently editing does work sometimes

More about : forum bugs fix

December 9, 2007 3:12:34 PM

nobody has these issues?

editing doesn't work again...
December 9, 2007 4:09:52 PM

To be honest - it's the week-end and the programmers probably have some days off.
Related resources
December 9, 2007 6:10:35 PM

you have a point, but I don't have time to post this during the week :??: 

guess I'll wait for better times to come...
December 9, 2007 6:12:47 PM

btw
i don't know if you also see this but on my screen you also registered in jan 1970...
December 10, 2007 4:26:16 PM

There was a new push of forums updates recently.

I just tested out editing my posts. It seemed to work fine. Same with poll.

http://www.tomshardware.com/forum/20697-12-testing-poll...

The date thing might be deliberate. I know that the forums people care more about quality of post rather than age.

Out of curiosity, which version of the forums are you using?

I would ALWAYS rather know when my zipper is down than to go around not knowing.

December 22, 2007 12:25:36 PM

exarrkun said:
first of all, I don't want to be rude in this post

I just want to say that there are a lot of annoying bugs on this forum
please fix this quickly guys!!

for some reason i'm not able to:

- edit my own posts
- see voting results

also my personal info shows i registered in jan 1970...
I'm 18 years old...

also if i get an error after posting a new topic (fe. please select a subsection), the 'submit your reply' button doesn't appear anymore and Igot to start all over again.

if you have the same or other issues, please post them here so the guys from tom's can do something about it!

peace

EDIT: well apparently editing does work sometimes


Same here :/ .
January 3, 2008 10:22:20 PM

Same problems here, but with the added bonus of Search being broken (for me at least it keeps refusing to work complaining that I need to enter at least three digits. Wha?). At least under Firefox 2.0.0.11...
January 16, 2008 7:00:00 PM

Yep please fix some of these bugs, I can't edit posts so I have to quick edit them instead.

I can't log out of the forum when I click log out, it just takes me to my profile.

When I vote I can't see the results, when I click to see the results it doesn't show it instead it says it taken my vote.

Its been like this for a few months now I though it would have been fixed by now. Is anyone else also experiencing these bugs?
February 4, 2008 9:17:46 PM

noexpert said:
Yep please fix some of these bugs, I can't edit posts so I have to quick edit them instead.

I can't log out of the forum when I click log out, it just takes me to my profile.

When I vote I can't see the results, when I click to see the results it doesn't show it instead it says it taken my vote.

Its been like this for a few months now I though it would have been fixed by now. Is anyone else also experiencing these bugs?


I have exactly the same issues.
March 3, 2008 9:33:42 PM

still having all the bugs mentioned here, this forum is RUBISH!, better off with the free PHPBB forum.
March 21, 2008 10:06:11 PM

If I click on Postreply, I get

Sorry, this thread doesn't exist

Back to previous page

If I use Quick reply, that works OK

Mike.
June 15, 2008 4:27:46 AM

1970's were the good times, i wasn't born yet but i still loved to use the toms hardware forums
June 15, 2008 3:41:28 PM

As I've said in my thread knownone seems to care about these bugs.

They won't use PHPBB because everyone will have to re-register.
June 15, 2008 9:20:25 PM

My access to the site is now back to normal, as of about a week ago.

Mike.
!