Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

webcam slow problem

Last response: in Computer Peripherals
Share
Anonymous
April 28, 2005 11:27:07 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

HI i have a logitech 4000 webcam.

works great on my pc desktop but when using it with my laptop it takes ages
fro the video to update ie; its really slow...

I have updated to latest drivers, have 512mb ram, 700mhz amd athlon
processor....

problem is the same in all programmes.


any ideas?

thanks!

More about : webcam slow problem

Anonymous
April 29, 2005 1:06:54 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

In news:3dco7kF6rs43hU1@individual.net,
oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where his/her
mother was a universal whore, wrote:
> HI i have a logitech 4000 webcam.
>
> works great on my pc desktop but when using it with my laptop it
> takes ages fro the video to update ie; its really slow...
>
> I have updated to latest drivers, have 512mb ram, 700mhz amd athlon
> processor....
>
> problem is the same in all programmes.
>
>
> any ideas?
>
> thanks!

usb issues on the laptop?

yu sure its usb2 on desktop and laptop???

is not speed will be different

regards slayer
Anonymous
April 29, 2005 1:41:05 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

"ThE SlAyEr" <phlem1@speed-mail.co.uk> wrote in message
news:42716ad8@news.greennet.net...
> In news:3dco7kF6rs43hU1@individual.net,
> oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where his/her
> mother was a universal whore, wrote:
>> HI i have a logitech 4000 webcam.
>>
>> works great on my pc desktop but when using it with my laptop it
>> takes ages fro the video to update ie; its really slow...
>>
>> I have updated to latest drivers, have 512mb ram, 700mhz amd athlon
>> processor....
>>
>> problem is the same in all programmes.
>>
>>
>> any ideas?
>>
>> thanks!
>
> usb issues on the laptop?
>
> yu sure its usb2 on desktop and laptop???
>
> is not speed will be different
>
> regards slayer

Yeah but it should still work..this is unusable on laptop..just freezes
completely....
Related resources
Anonymous
April 29, 2005 1:42:22 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

"ThE SlAyEr" <phlem1@speed-mail.co.uk> wrote in message
news:42716ad8@news.greennet.net...
> In news:3dco7kF6rs43hU1@individual.net,
> oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where his/her
> mother was a universal whore, wrote:
>> HI i have a logitech 4000 webcam.
>>
>> works great on my pc desktop but when using it with my laptop it
>> takes ages fro the video to update ie; its really slow...
>>
>> I have updated to latest drivers, have 512mb ram, 700mhz amd athlon
>> processor....
>>
>> problem is the same in all programmes.
>>
>>
>> any ideas?
>>
>> thanks!
>
> usb issues on the laptop?
>
> yu sure its usb2 on desktop and laptop???

How do i check on laptop?
Anonymous
April 29, 2005 1:44:16 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

In news:3dd058F6raenuU1@individual.net,
oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where his/her
mother was a universal whore, wrote:
> "ThE SlAyEr" <phlem1@speed-mail.co.uk> wrote in message
> news:42716ad8@news.greennet.net...
>> In news:3dco7kF6rs43hU1@individual.net,
>> oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where
>> his/her mother was a universal whore, wrote:
>>> HI i have a logitech 4000 webcam.
>>>
>>> works great on my pc desktop but when using it with my laptop it
>>> takes ages fro the video to update ie; its really slow...
>>>
>>> I have updated to latest drivers, have 512mb ram, 700mhz amd athlon
>>> processor....
>>>
>>> problem is the same in all programmes.
>>>
>>>
>>> any ideas?
>>>
>>> thanks!
>>
>> usb issues on the laptop?
>>
>> yu sure its usb2 on desktop and laptop???
>
> How do i check on laptop?

well sometimes when yu plug a device into a usb 1 port the pc tells yu it
could work faster in a usb2 slot..but i assume its not..

errm... no idea how to check...

search on google for that answer

regards slayer
April 30, 2005 6:35:57 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

"ThE SlAyEr" <phlem1@speed-mail.co.uk> wrote in
news:4271739a@news.greennet.net:

> In news:3dd058F6raenuU1@individual.net,
> oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where
> his/her mother was a universal whore, wrote:
>> "ThE SlAyEr" <phlem1@speed-mail.co.uk> wrote in message
>> news:42716ad8@news.greennet.net...
>>> In news:3dco7kF6rs43hU1@individual.net,
>>> oO <o@o.org> the stupid moronic freak from an alien planet where
>>> his/her mother was a universal whore, wrote:
>>>> HI i have a logitech 4000 webcam.
>>>>
>>>> works great on my pc desktop but when using it with my laptop it
>>>> takes ages fro the video to update ie; its really slow...
>>>>
>>>> I have updated to latest drivers, have 512mb ram, 700mhz amd athlon
>>>> processor....
>>>>
>>>> problem is the same in all programmes.
>>>>
>>>>
>>>> any ideas?
>>>>
>>>> thanks!
>>>
>>> usb issues on the laptop?
>>>
>>> yu sure its usb2 on desktop and laptop???
>>
>> How do i check on laptop?
>
> well sometimes when yu plug a device into a usb 1 port the pc tells yu
> it could work faster in a usb2 slot..but i assume its not..
>
> errm... no idea how to check...
>
> search on google for that answer
>
> regards slayer
>
>
>

try using AIM...it seems to work the best for me....
Anonymous
May 7, 2005 1:45:38 AM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

Use Windows Task Manager to check the usage of CPU and make sure which
process causes the slow, it might be caused by virus or anti-virus
software.

Good luck,
Kalin
Anonymous
May 16, 2005 9:24:52 PM

Archived from groups: alt.comp.periphs.webcam (More info?)

"Kalin" <klliu2@yahoo.com> wrote in message
news:1115441138.629382.304530@f14g2000cwb.googlegroups.com...
> Use Windows Task Manager to check the usage of CPU and make sure which
> process causes the slow, it might be caused by virus or anti-virus
> software.
>
> Good luck,
> Kalin

HI thanks Kalin but the CPU isn't under press ure at all - about $% usage
with everything running - webcam on etc.....weird
!