Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Prb w/ Speech Recognition Engine - No Sound detected

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
January 21, 2005 11:55:01 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Hello,

I do have Win XP Pro + Word 2002 therefore I installed SRE 5.0

I'm using a basic micro which is working great for all application except
this one (SRE)!

My problem:
1. the playback sound for the microphone is automatically set to zero
whenever I try to use the SRE
2. whenever the volume for the microphone is set to zero, SRE is not hearing
anything

This is extremely weird as playback is not necessary (just to hear what I
say in the Micro) but w/o it no sound detected ...

MSN Messenger, Yahoo Messenger & Skype all works fine ... Only SRE is
failing. I found an option to automatically adjust the recording level but
this does not help !!!

PAny help welcome

G
Anonymous
January 22, 2005 9:49:46 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

"Guiguyz" <Guiguyz@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:E0B54A65-E3A8-4788-B8A7-EF7DF2B33EAB@microsoft.com...
> Hello,
>
> I do have Win XP Pro + Word 2002 therefore I installed SRE 5.0
>
> I'm using a basic micro which is working great for all application except
> this one (SRE)!
>
> My problem:
> 1. the playback sound for the microphone is automatically set to zero
> whenever I try to use the SRE
> 2. whenever the volume for the microphone is set to zero, SRE is not
> hearing
> anything
>
> This is extremely weird as playback is not necessary (just to hear what I
> say in the Micro) but w/o it no sound detected ...
>
> MSN Messenger, Yahoo Messenger & Skype all works fine ... Only SRE is
> failing. I found an option to automatically adjust the recording level but
> this does not help !!!
>
> PAny help welcome
>
> G


This is a question for a Word newsgroup.

--
Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
Please respond in Newsgroup only. Do not send email
http://www.fjsmjs.com
Protect your PC
http://www.microsoft.com./athome/security/protect/defau...
!