Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Low FPS - Need Help

Last response: in Graphics & Displays
Share
January 23, 2007 4:42:54 PM

Deleted

More about : low fps

a b U Graphics card
January 23, 2007 4:56:53 PM

The new fan could be drawing too much power from the card and could be connected to a molex connector. Just a thought.
January 23, 2007 4:58:13 PM

Which new fan did you install?
Related resources
January 23, 2007 4:59:05 PM

your post does not say anyting about your system. in order to determine if 400 watts is enough, we would have to have been told some things like...processor, number of hard drives, video card make/model, sticks of ram and type. any other things you ave plugged in to the beastie.
at first guess i would say that the PSU sounds like the problem. have you tried unp-lugging the fan you installed to see if your FPS returns to what it was before?
January 23, 2007 5:22:33 PM

Please give system specs and say what fan you replaced exactly.We might be able to help you a bit more then.Goodluck.

Dahak

AMD X2-4400+@2.6 S-939
EVGA NF4 SLI MB
2X EVGA 7800GT IN SLI
2X1GIG DDR IN DC MODE
WD300GIG HD
EXTREME 19IN.MONITOR 1280X1024
THERMALTAKE TOUGHPOWER 850WATT PSU
COOLERMASTER MINI R120
January 23, 2007 5:23:36 PM

I'm sorry but this is just too stupid... take the fan out and see if it's back to normal... if so then it is a power issue... buy a new psu.

If taking the fan out doesn't work then you probably knocked something out of place, remove and reseat all the components.
January 23, 2007 5:28:10 PM

You are correct sir i do feel stupid for not suggesting this myself.I guess I'm just used to seeing specs and getting a more detailed description of what is wrong.I also assumed that he had already tried it.TY for the reality check.

Dahak

AMD X2-4400+@2.6 S-939
EVGA NF4 SLI MB
2X EVGA 7800GT IN SLI
2X1GIG DDR IN DC MODE
WD300GIG HD
EXTREME 19IN.MONITOR 1280X1024
THERMALTAKE TOUGHPOWER 850WATT PSU
COOLERMASTER MINI R120
!