Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Hover Button Probs in Win2K3 Server

Last response: in Windows 2000/NT
Share
June 8, 2004 3:52:44 PM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

I just installed Windows 2003 server as a Terminal
Server. I removed the Internet Explorer "Enhanced"
security features because it was just plain unbearable
from a user's perspective.

Even so I am having a problem with my intranet displaying
Hover buttons. The hover buttons display like broken
links (with a red X in a box.) All of my Windows XP Pro
and Windows 2000 Pro workstations display the intranet
page with no problem.

Even with the Intranet security setting customized to
allow all Active X stuff I get the same result.

Any ideas?
Anonymous
June 9, 2004 10:44:42 AM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

It turns out that Microsoft can no longer distribute or
support it Java platform because of a settlement with Sun
Microsystems. As such Microsoft does not ship JVM with
any of it's new products.

I downloaded Sun's java software and my intranet web
pages now show up properly.

Brad

>-----Original Message-----
>I just installed Windows 2003 server as a Terminal
>Server. I removed the Internet Explorer "Enhanced"
>security features because it was just plain unbearable
>from a user's perspective.
>
>Even so I am having a problem with my intranet
displaying
>Hover buttons. The hover buttons display like broken
>links (with a red X in a box.) All of my Windows XP Pro
>and Windows 2000 Pro workstations display the intranet
>page with no problem.
>
>Even with the Intranet security setting customized to
>allow all Active X stuff I get the same result.
>
>Any ideas?
>.
>
!