Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

screen goes blank during setup - reinstall with reformat w..

Last response: in Windows 2000/NT
Share
Anonymous
September 6, 2004 10:51:33 PM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

earlier, i completed an install "over " THE OLD C: partition ( 4
gigabyte ) and it was successful . However, there was not alot of disk
space left due to serveral earlier installs, so i decided to do a
slightly different reinstall where i formatted the C: partition as
part of setup options.

problem occurs after the 4 diskettes are read and all the drivers load
from the diskettes. Just after the setup tries to reboot, i can hear
the beep from the post , then the message "press N to boot from
network " flashes

then the screen goes black and just sits theere.

i wait more than 15 minutes and its just sitting there??

what to do??
Anonymous
September 7, 2004 12:43:31 AM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

You may need to turn off the network boot option in cmos setup.

--
Regards,

Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
Microsoft Certified Professional
Microsoft MVP [Windows]
http://www.microsoft.com/protect

"robert rowntree" wrote:
| earlier, i completed an install "over " THE OLD C: partition ( 4
| gigabyte ) and it was successful . However, there was not alot of disk
| space left due to serveral earlier installs, so i decided to do a
| slightly different reinstall where i formatted the C: partition as
| part of setup options.
|
| problem occurs after the 4 diskettes are read and all the drivers load
| from the diskettes. Just after the setup tries to reboot, i can hear
| the beep from the post , then the message "press N to boot from
| network " flashes
|
| then the screen goes black and just sits theere.
|
| i wait more than 15 minutes and its just sitting there??
|
| what to do??
Anonymous
September 9, 2004 10:01:17 PM

Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

i left out the pre-requisite step of "FDISK".

It was necessary to DELETE the partition prior to running setup.

Setup alone , trying to format and install into the existing primary
partition did not work.

I had the additional problem of loosing all the other NTFS Logical
Partitions that were on the same drive as the 8Gig primary partition.
I never touched the other partitions or reformatted them. However,
after windows install finished, it could not find theese partitions.
!