Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

No full screen in flash movies with HD3850

Last response: in Graphics & Displays
Share
December 23, 2007 11:09:56 PM

Hey guys, I just built a system with an HIS Radeon HD3850, everything works great except that if I go to a flash video site like youtube, I can't view videos in full screen I can hear sound but there is no picture in full screen just a blank background. This happens in Firefox and IE7. I'm currently using the 7.12 drivers but this problem was also present when I used the 7.11 drivers. Does anyone have any ideas on how to fix this?

BTW the rest of my system specs are:
Intel Core2Duo E6750 on a Gigabyte P35-DS3L (no overclock)
2 GB of Crucial Ram
and Vista business 32bit.
February 19, 2008 8:24:28 AM

I'm also having similar problem and my system is nearly the same config as yours...may be its a driver issue...I'm also looking for the solution...anyone help please :sol: 

here is my system config:

Gpu:Sapphire HD3850 256mb
Processor: Intel core 2 duo 6750
Mobo:Asus P5KC
Ram: 2x1GB OCZ Reaper
Psu: OCZ stealth extreme 650w
February 22, 2008 1:32:43 AM

Same here, but I see a diagonal line split with gray and white colors when I use full screen in youtube, I hear sound, this issue is widely posted among a lot of users, and recent release (catalyst 8.2) did not fixed this issue.

My system specs:

GPU: Diamond HD 3870 512mb
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (@ 2.4GHz)
Mobo: Asus P5K-E Wifi
Ram: 2x Corsair CM2X1024-6400 (that's 2Gb RAM DDR2 total)
PSU: OCZ 600W
Related resources
February 22, 2008 4:05:02 PM

I have the same problem with ALL the ATI HD cards. This ranges from HD 2400 through HD 3870. They all do the same thing.

In addition to split screen in YouTube's full screen mode, I also cannot wake up my computer from the sleep mode in Windows Vista Ultimate.

Have any of you guys had this second problem? I just want to know if this is just me.

Thanks.

Mobo: Asus P5KC
RAM: 2 GB
PSU: 550W
GPU: VisionTek HD2400 through HD 3870 with various RAM sizes.
February 24, 2008 2:15:01 AM

CluM09 said:
I have the same problem with ALL the ATI HD cards. This ranges from HD 2400 through HD 3870. They all do the same thing.

In addition to split screen in YouTube's full screen mode, I also cannot wake up my computer from the sleep mode in Windows Vista Ultimate.

Have any of you guys had this second problem? I just want to know if this is just me.

Thanks.

Mobo: Asus P5KC
RAM: 2 GB
PSU: 550W
GPU: VisionTek HD2400 through HD 3870 with various RAM sizes.


This is my first HD card, about the second issue you mention, I run Windows Vista Home Premium 64 bits, I have no issues with the wake up.
February 24, 2008 2:18:28 AM

Alright guys, it's an easy fix an you'll be kicking yourselves when I tell you what it is. All you have to do is right click on a flash video and go to settings and uncheck hardware acceleration.
September 25, 2011 7:12:03 AM

IndigoMoss said:
Alright guys, it's an easy fix an you'll be kicking yourselves when I tell you what it is. All you have to do is right click on a flash video and go to settings and uncheck hardware acceleration.


IndigoMoss you are brilliant!! Thanks so much that worked like a charm :D 
September 25, 2011 8:48:00 AM

This topic has been closed by Mousemonkey
!