Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Battery Life and Internet Connection not on Taskbar

Last response: in Windows Vista
Share
November 16, 2011 7:20:14 PM

Hello,

My taskbar used to show the icon for my batter life and my internet connection... I turned on my laptop today and those icons have disappeared? I can I get them back to show on the taskbar?
November 16, 2011 7:22:32 PM

Right click on the Start button, click "Properties". Where it says
"Notification icon", click that tab. On the right click "customize"
and there should be a list of icons with a button at the bottom that
says "restore defaults". Click that that and save the changes. Now
the power checkbox should work!
m
0
l
November 16, 2011 8:03:56 PM

SR-71 Blackbird said:
Right click on the Start button, click "Properties". Where it says
"Notification icon", click that tab. On the right click "customize"
and there should be a list of icons with a button at the bottom that
says "restore defaults". Click that that and save the changes. Now
the power checkbox should work!



Ok, I did everything up until the point of "restore defaults". When I click on "customize", I'm shown a list of icons and the behavior... I clicked on "default settings" (there is not an option for "restore defaults" so I'm assuming this is what you meant) and nothing changed. It's funny though, under the "notification area" tab, there is a header that says "system icons" and you can choose which system icons to always show and the only one checked off is "clock". It also has volume, network and power - the options I want. BUT, it is shaded in gray so I can't even click on it!

What's going on.... waaah.
m
0
l
Related resources
November 16, 2011 8:28:34 PM

To find the check box for this icon right click the taskbar, chose
Properties, Notification Area tab. Under System Icons select Power.
m
0
l
November 16, 2011 9:09:20 PM

I don't have the option to select it. It is in the shad of gray where I can't "check" it.
m
0
l
November 16, 2011 10:51:19 PM

That guide from area51reopened should have worked.

Are u the administrator? Maybe u are not allowed to do the changes : )

Can u try the system restore?
m
0
l
!