Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Evga 780i problems! Need Help

Last response: in Motherboards
Share
March 8, 2008 9:35:42 PM

Hope someone can help me. I am a first time builder. When I put my 8800gt in slot 1 of my 780I my monitor will not turn on. If I move the card to either slot 2 or 3 it tells me that I need to move the card to slot 1. I can't work my keybord or get into the bios. Someone please help.

http://img131.imageshack.us/img131/2065/noslism3.jpg

Pic of what I get when it's in slot 2 or 3

More about : evga 780i problems

March 8, 2008 9:58:11 PM

Probably defective motherboard. Try RMAing it.
March 8, 2008 10:03:22 PM

What do you mean by your monitor doesn't turn on? Does it say no signal or does it not power up?
Related resources
March 8, 2008 10:05:44 PM

It don't power up when I have my 8800gt is in slot 1. Stays in sleep mode.
March 8, 2008 10:47:50 PM

anyone else ever deal with this problem?
March 8, 2008 11:50:28 PM

I fixed it. I took the mobo battery out and left it for 5 mins or so. That reset the CMOS and it worked when i hooked it back
March 9, 2008 12:16:59 AM

convo said:
I fixed it. I took the mobo battery out and left it for 5 mins or so. That reset the CMOS and it worked when i hooked it back



i was getting worried im getting the same motherboard lol
March 9, 2008 3:43:51 PM

Damn I wish someone would make some good 780i mobo! LOL...I think I'm getting one of these too, and I've heard lots of bad and lots of good...I think it's really a mixed bag. Get the right one, you'll never have problems. Get the wrong one, it'll never work right. That scares me. =/
!