Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

JMicron IDE Raid Controller Problem

Last response: in Motherboards
Share
April 21, 2008 8:31:16 PM

Hello, in my Asus P5K3 Deluxe motherboard, during the JMicron IDE Raid Controller screen where it lists the IDE drivers, the first hard drive (WD 750GB SATA II) shows has blue text but sometimes the second hard drive (Maxtor 250GB IDE) shows a blinking red text after this the computer continues to boot normally. I can't figure out why would the second one be showing red blinking text like if the drive is failing, also I been searching for a while in google but I havent found anything similar like this to happen to someone.

Could somebody help me with this problem?



Specs:
Intel Core 2 Quad 2.4GHz G0/SLACR CPU
Thermalright Ultima-90 CPU Heatsink
Asus P5K3 Deluxe ATX Motherboard
1GB x2 Kingston HyperX DDR3 1.1GHz RAM (KHX11000D3LLK2/2G)
EVGA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Video card
Western Digital 750GB SATA II Hard Drive
Western Digital 80GB IDE Hard Drive
Maxtor 250GB IDE Hard Drive
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Sound Card
Sony USB CD/DVD Combo Drive
Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser Keyboard & Mice Combo
OCZ GameXstream 850W Power Supply
Thermaltake Shark VA7000BWA Computer Case
April 21, 2008 11:28:18 PM

I suppose no one knows about JMicron warnings :??: 
April 22, 2008 7:56:53 AM

Many people have reported problems/issues with the JMicron controllers, so it's best to avoid using them at all, if possible.

Regarding your specific question, presumably Asus tech support would know the error messages.
!