Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Hd detected in bios but not in windows? (WDC WD5000AACS-00ZUBO)

Last response: in Storage
Share
a b G Storage
April 19, 2009 3:09:54 PM

Hi guys,
I have problem.
I got 500gb Western Digital 500gb green edition (WDC WD5000AACS-00ZUBO)
Problem is the had drive is being detected in bios right, since I have correct info about it.
I'm thinking it can't be head since I got detected but when I go to windows it is not shown under the hard drives. I got this hard drive because I wanted to replace my 750gb hard drive I dropped in external case and simply back up my data into. I thought maybe its the external enclosure that is not working, But no I plugged it into my motherboard and it still does not show up. When I have it plugged and I reboot my main rig I get a pop up saying "WDC WD5000AACS-00ZUBO ATA Device driver software installed successfully but when I go to My computer it only shows my old hard drives and not the WD one :/ 

My specs are:

*G.Skill 4gb ddr2 800 @954mhz
*Vista 64bit
*Intel Core2Quad q6600 @ 3.4ghz
*Antec TwelveHundred full tower case
*Silverstone 700w modular striker series
*Coolermaster v8 heatsink
*Power Color Ati 4870 1gb ddr5 edition (800core/1090memory)
*ASUS 20X DVD±R DVD Burner
*Seagate Barracuda 500gb HD (2x)
*P45 ASUS P5Q SE
*Acer 22"


Here are some pictures:







Any help would be greatly appreciated.



a b G Storage
April 19, 2009 3:45:10 PM

Can you please tell me how to?
a b G Storage
April 19, 2009 4:02:38 PM

Yes I found it, right clicked properties and did a new stripe volume and it works now

thank you so muchhhh :D 
woo!
!