Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

8800GT (EVGA superclocked) and Oblivion wierd

Last response: in Graphics & Displays
Share
April 29, 2008 9:50:20 PM

When I play oblivion, sometimes I get this weird wire line of pixels across the top and left side of the screen. When I go inside buildings it goes away, but comes back when I go outside. This also only occurs after I talk to someone, and not all the time.

I am running DVI-HDMI to my 1080p TV resolution is set 1920x1080, dot by dot.

This happened on the 360 version too, but all the time in dot by dot. I am guessing it could just be the game at that high res so, has anyone ever experienced this with Oblivion or any game? if so, were you able to fix it and how?

Thanks!
April 29, 2008 10:00:30 PM

It's most likely from the game itself. You can try downclocking and see if that helps.
April 29, 2008 11:24:20 PM

Did you patch the game? My game doesn't do this and I never patched it.
Related resources
April 30, 2008 2:07:09 AM

dagger said:
Lol, yeah, update that driver.



updating it now.

ok, that did nothing, lol. I just fooled with the screen position, problem solved! thanks though guys.
April 30, 2008 2:20:52 AM

Update the game too. And read OblivoWiki, great stuff there. I'm new into Obliv, what a FUN game.
April 30, 2008 3:40:27 AM

which driver did u get? goto nvnews forums and download the latest. i think its like 175.16 or something like that.
April 30, 2008 3:41:36 AM

Conumdrum said:
Update the game too. And read OblivoWiki, great stuff there. I'm new into Obliv, what a FUN game.



you have many well wasted hours ahead of you. I bought this game for the 360 in july, played about 200 hours on there. Then I heard about the mods and had to play the PC version. even after everything in the game is beaten, which I have not yet done, there are hundreds of great mods to keep it going. with all the content in this game, its just, wow.
April 30, 2008 2:22:46 PM

makotech222 said:
which driver did u get? goto nvnews forums and download the latest. i think its like 175.16 or something like that.



I got the one off the nvidia website, it was newer than the one on my disk. but that was 169.21.

I guess I should say I am running windows XP 32 bit also.
!