Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

posting to ng's (XPPro,SP2 + all updates)

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
August 17, 2005 8:06:03 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't preclude
all other offers of help!

Re-installed XPPro + all updates.
OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's wrong
with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and see
all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
can't send it - get following error (pasted)

Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL): No,
Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)

Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.

Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is news,cable.ntlworld.com -
"General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail adrress,
Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
tried others)
"Include this account when checking for mail" box is blank (checking it, no
difference)
SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is LAN) -
I've tried setting it anyway, no difference

"Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though I've
tried "Send using plain text - no joy)

Long Q, am sure there's a short answer - please?
--
Silvabod
Anonymous
August 17, 2005 4:24:00 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem seems
to have been the "reply" address - I used two, the "real" one and a "spoof".
It only requires the one, changed to "spoof" id.


"Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't preclude
> all other offers of help!
>
> Re-installed XPPro + all updates.
> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
> wrong
> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
> see
> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
> can't send it - get following error (pasted)
>
> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
> No,
> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>
> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>
> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
> news,cable.ntlworld.com -
> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail adrress,
> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
> tried others)
> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
> no
> difference)
> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
> LAN) -
> I've tried setting it anyway, no difference
>
> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
> I've
> tried "Send using plain text - no joy)
>
> Long Q, am sure there's a short answer - please?
> --
> Silvabod
Anonymous
August 17, 2005 4:26:50 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

solved
"Silvabod" <nospam@thank.you> wrote in message
news:A%FMe.11537$1F5.2788@newsfe4-win.ntli.net...
> Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem
> seems to have been the "reply" address - I used two, the "real" one and a
> "spoof".
> It only requires the one, changed to "spoof" id.
>
>
> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>> preclude
>> all other offers of help!
>>
>> Re-installed XPPro + all updates.
>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
>> wrong
>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
>> see
>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
>> can't send it - get following error (pasted)
>>
>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
>> No,
>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>>
>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>>
>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>> news,cable.ntlworld.com -
>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>> adrress,
>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
>> tried others)
>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
>> no
>> difference)
>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>> LAN) -
>> I've tried setting it anyway, no difference
>>
>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
>> I've
>> tried "Send using plain text - no joy)
>>
>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>> --
>> Silvabod
>
>
Related resources
Anonymous
August 17, 2005 4:26:51 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

So far, none of your posts have used msnews.microsoft.com

--
Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
Please respond in Newsgroup. Do not send email
http://www.fjsmjs.com
Protect your PC
http://www.microsoft.com/security/protect/


"Silvabod" <Silvabod@nospam.thank.you> wrote in message
news:e2GMe.8352$bf6.1183@newsfe1-gui.ntli.net...
> solved
> "Silvabod" <nospam@thank.you> wrote in message
> news:A%FMe.11537$1F5.2788@newsfe4-win.ntli.net...
>> Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem
>> seems to have been the "reply" address - I used two, the "real" one and a
>> "spoof".
>> It only requires the one, changed to "spoof" id.
>>
>>
>> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>>> preclude
>>> all other offers of help!
>>>
>>> Re-installed XPPro + all updates.
>>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
>>> wrong
>>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
>>> see
>>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question -
>>> just
>>> can't send it - get following error (pasted)
>>>
>>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
>>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
>>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
>>> No,
>>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>>>
>>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) -
>>> this
>>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>>>
>>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>>> news,cable.ntlworld.com -
>>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>>> adrress,
>>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and
>>> I've
>>> tried others)
>>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
>>> no
>>> difference)
>>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>>> LAN) -
>>> I've tried setting it anyway, no difference
>>>
>>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
>>> I've
>>> tried "Send using plain text - no joy)
>>>
>>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>>> --
>>> Silvabod
>>
>>
>
>
Anonymous
August 17, 2005 4:31:27 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Hi

I use NTL, but not their News Servers!! Have you tried using
msnews.microsoft.com for the MS News Groups?

--

Will Denny
MS-MVP Windows Shell/User
Please reply to the News Groups


"Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't preclude
> all other offers of help!
>
> Re-installed XPPro + all updates.
> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
> wrong
> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
> see
> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
> can't send it - get following error (pasted)
>
> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
> No,
> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>
> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>
> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
> news,cable.ntlworld.com -
> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail adrress,
> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
> tried others)
> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
> no
> difference)
> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
> LAN) -
> I've tried setting it anyway, no difference
>
> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
> I've
> tried "Send using plain text - no joy)
>
> Long Q, am sure there's a short answer - please?
> --
> Silvabod
Anonymous
August 17, 2005 4:31:28 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

test
"Will Denny" <willdenny@mvps.org> wrote in message
news:e9br28xoFHA.2916@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> Hi
>
> I use NTL, but not their News Servers!! Have you tried using
> msnews.microsoft.com for the MS News Groups?
>
> --
>
> Will Denny
> MS-MVP Windows Shell/User
> Please reply to the News Groups
>
>
> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>> preclude
>> all other offers of help!
>>
>> Re-installed XPPro + all updates.
>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
>> wrong
>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
>> see
>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
>> can't send it - get following error (pasted)
>>
>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
>> No,
>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>>
>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>>
>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>> news,cable.ntlworld.com -
>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>> adrress,
>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
>> tried others)
>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
>> no
>> difference)
>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>> LAN) -
>> I've tried setting it anyway, no difference
>>
>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
>> I've
>> tried "Send using plain text - no joy)
>>
>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>> --
>> Silvabod
>
>
Anonymous
August 17, 2005 4:31:28 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

secondtest
"Will Denny" <willdenny@mvps.org> wrote in message
news:e9br28xoFHA.2916@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> Hi
>
> I use NTL, but not their News Servers!! Have you tried using
> msnews.microsoft.com for the MS News Groups?
>
> --
>
> Will Denny
> MS-MVP Windows Shell/User
> Please reply to the News Groups
>
>
> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>> preclude
>> all other offers of help!
>>
>> Re-installed XPPro + all updates.
>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
>> wrong
>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
>> see
>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
>> can't send it - get following error (pasted)
>>
>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
>> No,
>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>>
>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>>
>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>> news,cable.ntlworld.com -
>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>> adrress,
>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
>> tried others)
>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
>> no
>> difference)
>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>> LAN) -
>> I've tried setting it anyway, no difference
>>
>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
>> I've
>> tried "Send using plain text - no joy)
>>
>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>> --
>> Silvabod
>
>
August 17, 2005 5:04:22 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Other than using these servers;
msnews.microsoft.com
also try;
news.cable.ntlworld.com
news.ntlworld.com
news.tesco.net

I'm on NTL, rarely use either of their newsservers - to many problems

"Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't preclude
> all other offers of help!
>
> Re-installed XPPro + all updates.
> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
wrong
> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup, and
see
> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question - just
> can't send it - get following error (pasted)
>
> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441 Posting
> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119, Secure(SSL):
No,
> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>
> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) - this
> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>
> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
news,cable.ntlworld.com -
> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail adrress,
> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and I've
> tried others)
> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking it,
no
> difference)
> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
LAN) -
> I've tried setting it anyway, no difference
>
> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
I've
> tried "Send using plain text - no joy)
>
> Long Q, am sure there's a short answer - please?
> --
> Silvabod
Anonymous
August 17, 2005 8:59:53 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

All I needed was to get ng's fully working again in OE6 (the only way I know
how to read/subscribe, these many years). If there's a better way, do tell
....
Have succeeded, using news.tesco.net, and subscribing to the ng(s) I want -
different news server to my ISP's, but, it works.
Is there a major advantage/benefit in using msews.microsoft.com as news
server? Only one I can think of. it's dedicated to MS ng's, rather than the
"full" range of >30K possibles (and I use one or two of them).

"Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE" <franksaunders@mvps.org> wrote in message
news:e2ZBUAzoFHA.2472@tk2msftngp13.phx.gbl...
> So far, none of your posts have used msnews.microsoft.com
>
> --
> Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
> Please respond in Newsgroup. Do not send email
> http://www.fjsmjs.com
> Protect your PC
> http://www.microsoft.com/security/protect/
>
>
> "Silvabod" <Silvabod@nospam.thank.you> wrote in message
> news:e2GMe.8352$bf6.1183@newsfe1-gui.ntli.net...
>> solved
>> "Silvabod" <nospam@thank.you> wrote in message
>> news:A%FMe.11537$1F5.2788@newsfe4-win.ntli.net...
>>> Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem
>>> seems to have been the "reply" address - I used two, the "real" one and
>>> a "spoof".
>>> It only requires the one, changed to "spoof" id.
>>>
>>>
>>> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
>>> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>>>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>>>> preclude
>>>> all other offers of help!
>>>>
>>>> Re-installed XPPro + all updates.
>>>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
>>>> wrong
>>>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup,
>>>> and see
>>>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question -
>>>> just
>>>> can't send it - get following error (pasted)
>>>>
>>>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
>>>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>>>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441
>>>> Posting
>>>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119,
>>>> Secure(SSL): No,
>>>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>>>>
>>>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) -
>>>> this
>>>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>>>>
>>>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>>>> news,cable.ntlworld.com -
>>>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>>>> adrress,
>>>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and
>>>> I've
>>>> tried others)
>>>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking
>>>> it, no
>>>> difference)
>>>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>>>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>>>> LAN) -
>>>> I've tried setting it anyway, no difference
>>>>
>>>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked (though
>>>> I've
>>>> tried "Send using plain text - no joy)
>>>>
>>>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>>>> --
>>>> Silvabod
>>>
>>>
>>
>>
>
>
August 17, 2005 10:02:10 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

thats because he's not reading/taking any notice of the responses
:( 

"Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE" <franksaunders@mvps.org> wrote in message
news:e2ZBUAzoFHA.2472@tk2msftngp13.phx.gbl...
> So far, none of your posts have used msnews.microsoft.com
>
> --
> Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
> Please respond in Newsgroup. Do not send email
> http://www.fjsmjs.com
> Protect your PC
> http://www.microsoft.com/security/protect/
>
>
> "Silvabod" <Silvabod@nospam.thank.you> wrote in message
> news:e2GMe.8352$bf6.1183@newsfe1-gui.ntli.net...
> > solved
> > "Silvabod" <nospam@thank.you> wrote in message
> > news:A%FMe.11537$1F5.2788@newsfe4-win.ntli.net...
> >> Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem
> >> seems to have been the "reply" address - I used two, the "real" one and
a
> >> "spoof".
> >> It only requires the one, changed to "spoof" id.
> >>
> >>
> >> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
> >> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
> >>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
> >>> preclude
> >>> all other offers of help!
> >>>
> >>> Re-installed XPPro + all updates.
> >>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but something's
> >>> wrong
> >>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup,
and
> >>> see
> >>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question -
> >>> just
> >>> can't send it - get following error (pasted)
> >>>
> >>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP BIG-TIME
> >>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
> >>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441
Posting
> >>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119,
Secure(SSL):
> >>> No,
> >>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
> >>>
> >>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) -
> >>> this
> >>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
> >>>
> >>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
> >>> news,cable.ntlworld.com -
> >>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
> >>> adrress,
> >>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and
> >>> I've
> >>> tried others)
> >>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking
it,
> >>> no
> >>> difference)
> >>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
> >>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
> >>> LAN) -
> >>> I've tried setting it anyway, no difference
> >>>
> >>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked
(though
> >>> I've
> >>> tried "Send using plain text - no joy)
> >>>
> >>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
> >>> --
> >>> Silvabod
> >>
> >>
> >
> >
>
>
Anonymous
August 17, 2005 10:18:27 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

Unfair, DL!
I DID read/take notice of your response (which included news.microsoft etc)
but it also included news.tesco.net - (used as quicker to type) ... your
advice solved my problem, and I thank you sincerely for it. (tho' why you
suggested news.cable.ntlworld.com, when that account was the root of my
problem, as per original post - (the OE6 pasted error msge).... was I
accused of not reading???

I also succeeded in restoring (importing) all my messages and address book -
by reading a response in the "Outlook Express" ng - poser had similar but
not identical problem as mine, but the same advice worked.

So, DL, your original reply was helpful. OE6 doesn't have the facility to
"rate" responses (like the "on-line" ng) - you get a "very helpful" from me,
despite your later comment.

Thanks again.

"DL" <dl@spoofmail> wrote in message
news:%23s0Aq10oFHA.3380@TK2MSFTNGP12.phx.gbl...
> thats because he's not reading/taking any notice of the responses
> :( 
>
> "Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE" <franksaunders@mvps.org> wrote in message
> news:e2ZBUAzoFHA.2472@tk2msftngp13.phx.gbl...
>> So far, none of your posts have used msnews.microsoft.com
>>
>> --
>> Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
>> Please respond in Newsgroup. Do not send email
>> http://www.fjsmjs.com
>> Protect your PC
>> http://www.microsoft.com/security/protect/
>>
>>
>> "Silvabod" <Silvabod@nospam.thank.you> wrote in message
>> news:e2GMe.8352$bf6.1183@newsfe1-gui.ntli.net...
>> > solved
>> > "Silvabod" <nospam@thank.you> wrote in message
>> > news:A%FMe.11537$1F5.2788@newsfe4-win.ntli.net...
>> >> Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem
>> >> seems to have been the "reply" address - I used two, the "real" one
>> >> and
> a
>> >> "spoof".
>> >> It only requires the one, changed to "spoof" id.
>> >>
>> >>
>> >> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> >> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>> >>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>> >>> preclude
>> >>> all other offers of help!
>> >>>
>> >>> Re-installed XPPro + all updates.
>> >>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but
>> >>> something's
>> >>> wrong
>> >>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup,
> and
>> >>> see
>> >>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question -
>> >>> just
>> >>> can't send it - get following error (pasted)
>> >>>
>> >>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP
>> >>> BIG-TIME
>> >>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>> >>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441
> Posting
>> >>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119,
> Secure(SSL):
>> >>> No,
>> >>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>> >>>
>> >>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) -
>> >>> this
>> >>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>> >>>
>> >>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>> >>> news,cable.ntlworld.com -
>> >>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>> >>> adrress,
>> >>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and
>> >>> I've
>> >>> tried others)
>> >>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking
> it,
>> >>> no
>> >>> difference)
>> >>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>> >>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>> >>> LAN) -
>> >>> I've tried setting it anyway, no difference
>> >>>
>> >>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked
> (though
>> >>> I've
>> >>> tried "Send using plain text - no joy)
>> >>>
>> >>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>> >>> --
>> >>> Silvabod
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>>
>>
>
>
Anonymous
August 17, 2005 10:34:59 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.basics (More info?)

NTL's News Servers are always throwing up error messages and crashing -
that's why I don't use them.

--

Will Denny
MS-MVP Windows Shell/User
Please reply to the News Groups


"DL" <dl@spoofmail> wrote in message
news:%23s0Aq10oFHA.3380@TK2MSFTNGP12.phx.gbl...
> thats because he's not reading/taking any notice of the responses
> :( 
>
> "Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE" <franksaunders@mvps.org> wrote in message
> news:e2ZBUAzoFHA.2472@tk2msftngp13.phx.gbl...
>> So far, none of your posts have used msnews.microsoft.com
>>
>> --
>> Frank Saunders, MS-MVP, IE/OE
>> Please respond in Newsgroup. Do not send email
>> http://www.fjsmjs.com
>> Protect your PC
>> http://www.microsoft.com/security/protect/
>>
>>
>> "Silvabod" <Silvabod@nospam.thank.you> wrote in message
>> news:e2GMe.8352$bf6.1183@newsfe1-gui.ntli.net...
>> > solved
>> > "Silvabod" <nospam@thank.you> wrote in message
>> > news:A%FMe.11537$1F5.2788@newsfe4-win.ntli.net...
>> >> Thanks, folks - set up new nes a/c (via Tesco) - which works - problem
>> >> seems to have been the "reply" address - I used two, the "real" one
>> >> and
> a
>> >> "spoof".
>> >> It only requires the one, changed to "spoof" id.
>> >>
>> >>
>> >> "Silvabod" <Silvabod@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> >> news:5F70D7F2-2C06-4F7A-8837-AE749E660756@microsoft.com...
>> >>> If there's an NTL UK user out there, it might help - this doesn't
>> >>> preclude
>> >>> all other offers of help!
>> >>>
>> >>> Re-installed XPPro + all updates.
>> >>> OE6 e_mail settings correct (send / receive e_mail OK) but
>> >>> something's
>> >>> wrong
>> >>> with Newsgroups. Can download all headers, subscribe to a newsgroup,
> and
>> >>> see
>> >>> all the posts (headers AND bodies) and create a reply/new question -
>> >>> just
>> >>> can't send it - get following error (pasted)
>> >>>
>> >>> Outlook Express could not post your message. Subject 'Re: XP
>> >>> BIG-TIME
>> >>> SCREW-UP', Account: 'news.cable.ntlworld.com', Server:
>> >>> 'news.cable.ntlworld.com', Protocol: NNTP, Server Response: '441
> Posting
>> >>> Failed ("From" Header not in Internet Syntax.)', Port: 119,
> Secure(SSL):
>> >>> No,
>> >>> Server Error: 441, Error Number: 0x800CCCA9 - (end of error message)
>> >>>
>> >>> Have tried contacting NTL, (2 days later, still waiting for reply) -
>> >>> this
>> >>> message is via the tortuous Windows Help and Support route, on-line.
>> >>>
>> >>> Server (must be correct, else wouldn't see ng's) is
>> >>> news,cable.ntlworld.com -
>> >>> "General" tab - Name = Silvabod, e_mail address is my real e_mail
>> >>> adrress,
>> >>> Reply address = Silvabod@nospam.thankyou (similar worked before, and
>> >>> I've
>> >>> tried others)
>> >>> "Include this account when checking for mail" box is blank (checking
> it,
>> >>> no
>> >>> difference)
>> >>> SERVER tab - name is news.cable.ntlworld.com, log-on box is blank
>> >>> CONNECTION tab "connect using ...." box is blank (default setting is
>> >>> LAN) -
>> >>> I've tried setting it anyway, no difference
>> >>>
>> >>> "Advanced" tab - NNTP port no is 119, all other boxes un-ticked
> (though
>> >>> I've
>> >>> tried "Send using plain text - no joy)
>> >>>
>> >>> Long Q, am sure there's a short answer - please?
>> >>> --
>> >>> Silvabod
>> >>
>> >>
>> >
>> >
>>
>>
>
>
!