Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

HELP!!!After copying windows files for installation it keeps reinstall

Last response: in Windows XP
Share
October 27, 2010 3:08:14 PM

Good day!

I've got one weird problem and im really frustrated the problem is: When I insert the windows cd in the drive, everything works fine until it gets to the part "Setup is inspecting your computer's hardware configuration" then a blank screen appears and then nothing and the cd drive stops working for 5-10min and then it starts working again and I get to the part where I copy files for windows installing. After done copying files the PC restarts and when pc restarts.... everything works fine until I see again "Setup is inspecting your computer's hardware configuration" and throws me to the blue window again to copy files for windows installation.

If anyone has a working solution, please share :) 
October 27, 2010 3:15:48 PM

After it's copied the files, it's normal for it to restart. At that point, don't press a key, when you see the prompt. Just let it continue on, and it'll boot from the hard drive, instead of the CD.
m
0
l
October 27, 2010 3:25:30 PM

aford10 said:
After it's copied the files, it's normal for it to restart. At that point, don't press a key, when you see the prompt. Just let it continue on, and it'll boot from the hard drive, instead of the CD.




Yes I know, but I dont press anything and it keeps going into that window :( 
m
0
l
Related resources
October 27, 2010 3:30:43 PM

Try unplugging the keyboard after it's booted off the CD. You may have tapped a key by accident, or the keyboard may be flaky.

Also, in the BIOS, verify that the 2nd boot device is the hard drive.
m
0
l
October 27, 2010 3:32:27 PM

aford10 said:
Try unplugging the keyboard after it's booted off the CD. You may have tapped a key by accident, or the keyboard may be flaky.

Also, in the BIOS, verify that the 2nd boot device is the hard drive.



I'll try, I will reply after doing that, thanks! :) 
m
0
l
March 16, 2012 2:10:53 PM

Hi, i'm having the exact same problem , have you figured out what was the problem?
m
0
l
!