Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Amd 5000+

Last response: in Overclocking
Share
September 10, 2009 4:52:29 PM

hi i just switch from xp to vista with xp i would be able to get my cpu @3.12 stable now it can only be stable @ 2.8 why

More about : amd 5000

September 11, 2009 1:04:18 AM

chnaging OS wouldn;t chnage the CPu speed, maybe its the way the OS shows you CPU speed, use CPU-Z
m
0
l
September 11, 2009 2:41:22 AM

lashton said:
chnaging OS wouldn;t chnage the CPu speed, maybe its the way the OS shows you CPU speed, use CPU-Z

i mean ohad to down clock the cpu becuse i got constant blue screen cuase of the overclock
m
0
l
Related resources
September 12, 2009 2:01:19 AM

Yo in you PM you said you changed the power supply too.? Well I think its the culprit.
m
0
l
September 12, 2009 5:03:52 AM

xtc28 said:
Yo in you PM you said you changed the power supply too.? Well I think its the culprit.

is it the psu becuse this one is better than the old one
m
0
l
September 15, 2009 7:16:17 PM

doesnt anyone have any idea whats going on to my pc
m
0
l

Best solution

a b K Overclocking
September 16, 2009 4:25:56 AM

What memory are you using? May need a little bump in voltage as Vista taxes your memory more then XP.
Share
September 16, 2009 4:55:58 AM

unclefester said:
What memory are you using? May need a little bump in voltage as Vista taxes your memory more then XP.

i have 2 adata dual channel and 2 kingston dual channel what should i bump my voltage to.also in my bios the cpu voltage only has option fo 50+ and 100+ the same for the ram
m
0
l
a b K Overclocking
September 16, 2009 6:00:55 AM

Having 2 different kinds of memory may be part of the problem as they can only go as fast as the slowest set. Double check to see what they are rated for. Not sure what you mean by them going up in 50+ increments. Is that halve a volt or .05v?
m
0
l
September 16, 2009 6:20:31 AM

the ram goes up to 2.ovolt and they both go at the same speed same timming what i did to get it working a while a go was bring the ht down to 400 and the multiplier to 13x then i brought the fsb to 247 timming @ 4-4-4-14 ant oveclocked @ 3.2ghz
m
0
l
a b K Overclocking
September 16, 2009 6:46:26 AM

Good deal!! @3.2 is a decent OC, that's what I was running my old 5400 BE at.
m
0
l
October 8, 2009 2:10:41 PM

PSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m
0
l
!