Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Just ATI Radeon Bios Editor & now things arent working...

Last response: in Overclocking
Share
March 17, 2010 9:56:38 PM

Hey guys, using this guide http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=11&th... i wanted to change the fan settings to make my card run a bit cooler. It was running at about 77C before i edited it. After i was done i rebooted and it ran perfect at a cool 50C. I shut the desktop down and went to sleep. Waking up this morning i go to turn my pc on and nothing is being fed to the monitor. The card's fan is running everything eles seems to be in order but my monitor doesnt read anything. Is there anything i can do to fix this issue?! im so stuck rite now confused i just dont know what to do
March 17, 2010 9:57:24 PM

wdrag434 said:
Hey guys, using this guide http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=11&th... i wanted to change the fan settings to make my card run a bit cooler. It was running at about 77C before i edited it. After i was done i rebooted and it ran perfect at a cool 50C. I shut the desktop down and went to sleep. Waking up this morning i go to turn my pc on and nothing is being fed to the monitor. The card's fan is running everything eles seems to be in order but my monitor doesnt read anything. Is there anything i can do to fix this issue?! im so stuck rite now confused i just dont know what to do

m
0
l
March 17, 2010 10:55:42 PM

Which card are you using?

What resolution?

Have you tried a different video cable?

I know you are frazzled and want answers but the better the detail you post, the better chance you have to get this solved...
m
0
l
March 17, 2010 11:03:41 PM

i am using a Ati Shapphire 4870. I have tried different cables. i tried disconnecting everything and putting it back together. the resolution before things stopped working was 2048x1152
m
0
l
!