Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

AMD 64 x2 dual core 6000+ 3.1ghz

Last response: in CPUs
Share
March 21, 2009 5:14:34 PM

i had experiencing my computer a bad condition since 3months i buy it, everytime i play games it slowing my comp then getting faster then slow again then faster...ofcors the cpu usage will increase to 50-100%, it keeps repeating the same way..what's wrong with my cpu? ...i just think that mobo is the problem?am i ryt or wrong?im willing to change mobo if it is incompatible w/ m2n-vm dvi...any mobo for gaming that fits for my amd processor? any advice's..reply's much appreciated..pls help me..much thanks...

here is my specs..

AMD 64 x2 dual core 6000+ 3.1ghz - processor
Nvidia gforce7050PV/nforce 630a chipset 512mb [built in videocard]
M2N-VM DVI for amd mobo
2 GB kingston (2pcs)- memory
500GB seagate sata
March 21, 2009 7:51:00 PM

i had this mobo with the same CPU.. i had all sorts of problems with it.. i've changed mobo and have not had a problem since.. sry cant be more of a help... maybe it cant handle the watts of the cpu??
March 22, 2009 8:01:26 AM

thaifood said:
i had this mobo with the same CPU.. i had all sorts of problems with it.. i've changed mobo and have not had a problem since.. sry cant be more of a help... maybe it cant handle the watts of the cpu??





can i ask wat kind of mobo did u change? thanks...
Related resources
March 22, 2009 9:45:23 AM

right now i got a gigabtye GA-M57SLI-S4
March 22, 2009 10:35:30 AM

maybe a stand alone video card might help???:) 
March 22, 2009 11:35:39 AM

thaifood said:
right now i got a gigabtye GA-M57SLI-S4




thanks a lot..i hope that mobo works for my cpu..
March 22, 2009 11:38:26 AM

i have tried but stand alone vcard doesn't work.
May 22, 2009 12:45:22 PM

What kind of problems did you have exactly? The mother board says it supports up to 90 watts processors.. were you trying to over clock? This looks like best match for this mother board on paper.

May 22, 2009 11:30:33 PM

Are you sure you have the Brisbane or newer 6000+? There was an old Windsor 6000+ that had a TDP of 125W.
a b à CPUs
May 23, 2009 1:59:04 AM

Is cool and quiet running?
May 25, 2009 5:44:35 PM

I think those guys are gone and its a shame, i really would like to know more as i'm thinking about buying this combo, because i already have the motherboard. just wondering if these guys don't know what there talking about or if it was an isolated incident
!