Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Core-Temp shows weird multiplier counts on Core i7 930 3.4ghz

Last response: in Overclocking
Share
June 20, 2010 7:17:23 PM

Hey guys I've OCed my processor to 3.4 ghz on 1.13v cooled with Corsair H50.

- Core Temp shows a weird multiplier count [note: Alternative speed detection method is disabled. Enabling it makes no difference.] (see below)
- I have C1 state enabled (multiplier should be reduce during lower loads
- Real Temp reports a multiplier of 20 instead of 21 on a minimal load
- Speed Fan shows a hot icon on "Temp 3" which I have no idea which component that is



I would appreciate if someone could answer my observations above. Thank you.
June 21, 2010 7:24:34 PM

WOW what do you actually have your multi set at? What is you base clock?
m
0
l
a b à CPUs
a b K Overclocking
June 21, 2010 7:53:06 PM

Man, that is a new record, report that to HWbot quick :lol: 

CPU-Z is usually pretty accurate.

m
0
l
Related resources
Can't find your answer ? Ask !

Best solution

a c 120 à CPUs
a c 183 K Overclocking
June 21, 2010 8:06:42 PM

Mine is all goofy too since updating to 99.6.
Temps are right though.
next version will probably address the bug
Share
July 4, 2010 1:40:08 AM

Best answer selected by murdoc.
m
0
l
July 4, 2010 1:40:30 AM

davcon said:
Mine is all goofy too since updating to 99.6.
Temps are right though.
next version will probably address the bug


v 99.7 fixed this issue. Download yours now =)
m
0
l
a c 120 à CPUs
a c 183 K Overclocking
July 4, 2010 6:27:39 PM

Double thanks :) !
m
0
l
!