Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Big Problem!!!help please!!!

Last response: in Graphics & Displays
Share
February 3, 2009 3:04:50 AM

Ok. First my computer contains:

ASUS Striker II Nforce 790i Ultra Sli
Intel Core 2 Quad Q9770 3.2Ghz
4 x 1Gb OCZ SLI EDITION 4GB 1600Mhz DDR3
2 x XFX 9800GTX+ 512MB (2-way SLI)
2 x 1 Western Digital Raptor 350GB (Raid 0)
1 x Western Digital 1TB

I used water cooling for my cpu and for my motherboard chipset....

I use windows xp professional with sp3, older i was using windows xp 64bit but i change to 32bit to solve the problem ( nothing change)
My problem is, when i try to see a movie, ( with VLC player) always my pc stuck... Some times it's happens when i play games..
I've tried different version of drivers but nothing changed.. The problem still not fixed. Now I' am using 181.22 Note: i was using all versions from 178.13... I' am despaired... I don't know where is the problem, i spend a lot of money to build this computer....

I want your help please!!!!!

Thank you very much!!!!

More about : big problem

February 3, 2009 9:56:11 AM

What do you mean by stuck, do you get error messages, BSOD or hangs?
Which games at what settings?
Post your PSU specs and CPU / GPU temps as well
What filetypes cause the crash, and what happens if you use an alternative player eg WMP

February 3, 2009 10:28:42 AM

i don't have any error message, when i was trying to see a movie it's stuck (at any time), i did not try to play from other player's i will try and i post my result's.. also i have not had problems with crysis and call of duty, all my games work's perfect exepted nfs, ( I forgot to post that), I take 45-50fps on crysis and 60-75fps on call of duty with A++ 1680*1050 high quality also my cpu temps it's 25-35* when i play game always it's 45-50* (Kel). how i can't find my GPU temp ??? also My power supply is THERMALTAKE W0133 TOUGHPOWER 1200W
Related resources
February 3, 2009 10:37:03 AM

http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=745417&p... for MW SLI profile, or are you playing a different version
On the movies....honestly i dont know anything about the software you are using so im tempted to blame that as an easy way out :lol: 
Try a few different apps as you say and see what kinda results you get

CLICK HERE for a link to a GPU temp monitor.

Also browse a few similar problems and see if anything looks similar eg playing incomplete files, .avi's etc
February 3, 2009 11:12:09 AM

ok my friend i will try GPU temp ,other player's and SLI profile... and i will post my results.
about vlc player :p :p  you can't found it here http://vlc-media-player.en.softonic.com/ it's player that can you add subtitles on your movie... ;) 
February 3, 2009 11:21:56 AM

Sensor Properties:
Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h)
GPU Sensor Type Driver (NV-DRV)

Temperatures:
Motherboard 42 °C (108 °F)
CPU 22 °C (72 °F)
Aux 42 °C (108 °F)
GPU1: GPU 60 °C (140 °F)
GPU2: GPU 60 °C (140 °F)

Cooling Fans:
CPU 3068 RPM

Voltage Values:
CPU Core 1.25 V
+2.5 V 3.23 V
+5 V 5.03 V
+12 V 12.03 V
+5 V Standby 5.00 V
VBAT Battery 3.09 V
Debug Info F DC FF FF
Debug Info T 42 42 22
Debug Info V 4E CA 00 BB BC 00 04 (F7)


I think GPU it's hot.....!!!!!!!!!!!!!
February 5, 2009 7:12:09 AM

pr2thej i think that the problem is biggest, I tried to play movies ( e.c: avi,mp4,divx) with media player, media player(clasic) and also a download Vidmex but nothink, the same think in all players. Also i forget to say that some videos(1-2 movies) some times watched the movie and i don't have problems, if i saw the movie and try to play again the problem comes again..note: I have format my computer before 5 days so i don't think so that the problem it's on windows........ any other idea my friend???? I am gonc be crazy!!!!!!!!!!!
!