Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

A bit of a GPU driver prob lol need help

Last response: in Graphics & Displays
Share
February 22, 2009 4:50:32 PM

hi all ive just installed me drivers for my 295 GTX's for my win XP 64Bit os and its come up with the ! on 1 of the icons but not all for them i also have vista 64Bit on my pc and its all working fine can any one help plezs thanks chris

More about : bit gpu driver prob lol

February 22, 2009 5:10:12 PM

God_of_games said:
hi all ive just installed me drivers for my 295 GTX's for my win XP 64Bit os and its come up with the ! on 1 of the icons but not all for them i also have vista 64Bit on my pc and its all working fine can any one help plezs thanks chris




my spec:

CAS: Coolermaster Stacker Tower case (CoolerMaster Stacker 830 Nvidia special Edition)
CPU: (Quad-Core)Intel® Core™ i7 965 @ 3.2GHz 8 MB cache (LGA1366)
CD: LG GGW-H20L 6X INTERNAL SUPER MULTI BLUE BLU-RAY DISC REWRITER & HD DVD-ROM DRIVE
HDD1: Single Hard Drive (80 GB Intel X25-M 2.5 inch SATA Gaming MLC Solid State Disk
HDD2: Single Hard Drive (80 GB Intel X25-M 2.5 inch SATA Gaming MLC Solid State Disk
MOTHERBOARD: MSI ECLIPSE X58 SLI LGA1366 DDR3 Mainboard
MEMORY: (Req.DDR3 MainBoard)(6x2GB) 12GB PC12800 DDR3/1600mhz Triple Channel Memory (G.SKILL PI Series w/Heat Spreader
OS1:XP 64Bit
OS2:Vista 64BIT
POWERSUPPLY: 1300 Watts Power Supplies (Tagan 1300W TG1300-BZ PipeRock Series Modular Power Supply)
SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI-E Sound Card
GPU:1 295GTX
GPU2: 295GTX

just incase any one need to know that lol
February 22, 2009 6:04:20 PM

also forgot to put its erorr code 10 in device manager
Related resources
a b Î Nvidia
February 22, 2009 7:31:57 PM

Are you talking about a yellow triangle in the device manager with a ! on it ?
If so this means that there are incorrect or no drivers for the device
Mactronix
February 22, 2009 8:28:02 PM

mactronix said:
Are you talking about a yellow triangle in the device manager with a ! on it ?
If so this means that there are incorrect or no drivers for the device
Mactronix



all display drivers are installed its only on 1 of the GPUs and 1 of the GPUs are now gone of device manager and its doing the same in vista 64bit as well now
February 27, 2009 5:34:07 PM

ive sorted it one of the cards was falty sent it back for new one but now got new prob sum times wen i boot my pc up the blue lite that comes on to tell me that the pichter is comeing from pc to monitor does not come on and i have to turn it off for a few mins and back on till it works does any one know why this is? thanks
!