Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

My EVGA 9800gx2

Last response: in Graphics & Displays
Share
March 5, 2009 7:17:19 AM

Hwy its me again!
PLease help to explain my GPU problme:
I have EVGA 9800gx2 running at stock.So the problem is that i have low FPS in some games-like FarCry 2.I have for about 25fps.DOesnt matter low,high,ultra.I saw video where one guy was runing it at max on the same GPU as mine and with AA forced and he had 50-60 fps
Please help me with my 9800gx2 :( 

More about : evga 9800gx2

March 5, 2009 7:40:29 AM

Please post your full system specs.

Have you updated to the latest driver package?
March 5, 2009 12:03:21 PM

FULL spec ?
Related resources
March 5, 2009 2:34:27 PM

Difference would come in P.C spec.
March 5, 2009 3:00:06 PM

My PC specs:
Gigabyte Ep-45 Extreme
EVGA 9800gx2 stock
Intel Core 2 Duo OC to 3.66ghz(E8200)
Kingston hyperX DDR2 1066mhz ram,but it runs only on 900mhz,i cant put it to 1066mhz,cos it wont boot than
X-Fi soundblaster platinium edition
PSU CHieftec 750w
March 5, 2009 3:00:18 PM

My PC specs:
Gigabyte Ep-45 Extreme
EVGA 9800gx2 stock
Intel Core 2 Duo OC to 3.66ghz(E8200)
Kingston hyperX DDR2 1066mhz ram,but it runs only on 900mhz,i cant put it to 1066mhz,cos it wont boot than
X-Fi soundblaster platinium edition
PSU CHieftec 750w
March 5, 2009 3:00:41 PM

My PC specs:
Gigabyte Ep-45 Extreme
EVGA 9800gx2 stock
Intel Core 2 Duo OC to 3.66ghz(E8200)
Kingston hyperX DDR2 1066mhz ram,but it runs only on 900mhz,i cant put it to 1066mhz,cos it wont boot than
X-Fi soundblaster platinium edition
PSU CHieftec 750w
March 5, 2009 3:03:03 PM

from your spec, i would say its DRIVER ralated.

or underpowered card. Your sure the 2 PCIe connector are delivering enough juice ?
March 5, 2009 5:36:45 PM

yeah,they are connected very well
March 5, 2009 8:30:59 PM

not well connected .. ENOUGH power from you 12v rail ? i think it should be YES cause you have a 750W. but if the 2 PCI6 your using are from the same 12v rail, maybe its an issue.

but i lean toward driver issue. you still have a look at yourt PCI6 rail.
March 5, 2009 11:20:37 PM

I bet on driver... Which GeForce ForceWare (nvidia) driver are you currently using? Uninstall old driver correctly, use driver sweeper utility to clean up your system...
March 6, 2009 10:00:48 AM

im always reinstalling drivers with sweeper and safemod.For now im usig 182.08(the latest)
!