Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

GTX 260 help

Last response: in Graphics & Displays
Share
March 20, 2009 4:57:05 AM

Hey Guys i am looking for answers and im not sure what to do really. I just purchased 2 EVGA 896-P3-1255-AR GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 PCI Express GFX cards (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168... ) form newegg.com to get some SLI action happening. i am mounting them in a Vigor Gaming ZTO i45 Intel Core 2 Quad Q9550 OC to 3.4GHz (stock 2.83GHz) T (LGA 775) Intel P45 ATX Motherboard ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168... ) now i had an older 700 watt FSP group power supply( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168... ) . Hooked this bad bot up popped on the power and it all light up so pretty and made a mind tunnel in the case it was gorgeous....then i noticed that i didn't have any video.....upon further investigation i noticed that neither of the fans on either card were going. I took it apart and tired each card separately with the power supply in each pci-e slot, it was a no go. So obviously it must be a power issue. Went out drop money on a 850 watt power supply (largest i could find in an emergency) did the whole routine over again. Again nothing tried each card separately and all that i had done before. still nothing. Card company said it was the PS or the MOBO. MOBO said it was either PS or GFX card. So yea im a little lost at what to do here. any and all help will be most appreciated.

More about : gtx 260

March 20, 2009 12:08:56 PM

Welcome to the forums!

Clear the bios for 30 secs.
Same thing happened to me.
!