[ SLI ] Help ! No SLI Configuration in NVIDA Control Panel !

So when I tried to set up SLI system, I couldn't find SLI Configuration option in NVIDIA Control Panel



My Computer is like

OS: Windows XP Pro SP2 64 bit
CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+
Mobo: Asus A8N-SLI SE
Card : 2 x MSI Geforce 9800 GT

The SLI bridge is in place, and I even checked the Device Mangager, it shows both cards



I updated drivers as best as I could.

Do you guys have any idea why this is happening to me ? :(
9 answers Last reply
More about configuration nvida control panel
  1. could you please explain how to do it?
  2. omg i got it, thank you so much, they made the card so subtle that i could have swore it's fixed on the mobo
  3. Glad you got it fixed.
  4. Im having just the same problem save i already turned that chip to accept multiple cards... what else could be the problem?
  5. you got the bride connector thing on ?
  6. Me three, i am having the same problem. I have the SLi bridge on, the EZ plug powered, Latest Drivers, and i checked the BIOS and enabled the broadcasting option. Yet, the SLi Configuration option in the nvidia control panel is not present. Where my situation is different is the fact that i am trying to bridge two BFG 7950gt's OC; one has 256mb RAM and the other has 512mb. so far i havent read them to be incompatable.

    Help Me!

    ASUS A8N-SLi Deluxe
    AMD 939 Athlon 64 4200+@2.2Ghz
    Transcend 2x1Gb DDR 400
    2x BFG 7950gt OC
    80Gb HHD
    WinXP PRO 32bit Sp2 maybe 3
  7. Me four!

    Now can I have a cookie?

    ^ Hmm, it should work...

    What driver are you using?
  8. the latest;

    GeForce/ION Driver Release 186 WHQL(186.18)
Ask a new question

Read More

Graphics Cards Control Panel Configuration SLI Graphics