Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Sims 2 Clean Installer

Last response: in Video Games
Share
Anonymous
April 21, 2005 2:25:39 AM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

Lately, I've noticed that house/community/university lots I've
downloaded from various websites (including MTS2, TSR and the official
site) and then installed using Clean Installer (because that's what
comes up as the default) are not appearing in the Bin.

Last night I went back and installed them using the Maxis installer and
there they were, ready to be used.

Should Clean Installer be able to install lots or has something gone
terribly wrong?

(I downloaded a replica of the Sims1 Goth house and put that in my
neighbourhood last night, ready for Alexander and Meadow when they get
married - it's an *exact* replica. Noticing that that one hadn't
appeared was my first clue something was wrong.) :-)

More about : sims clean installer

Anonymous
April 21, 2005 3:39:35 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

This seems to be a bug with Clean Installer - especially if you have
installed University. I'm not sure whether the programme has been updated
to deal with the problem but it's worth a visit to the website to see if a
later version of the programme you have is available. I only use CI to scan
my Downloads folder now - I've stopped DL lots from the Exchange and
elsewhere because of all the problems with extra content and hacks.

Anyway, it's worth checking the sites of these types of programmes to see if
there are later versions - Clean Installer is up to version 1.5.1.2 and
they're still fixing bugs. I'm not sure if it's still officially a beta
programme but it's certainly still behaving like one. SimPE also releases
new updates regularly as does the CEP.

Best wishes
Maxon


"vecki" <vecsta02@hotmail.com> wrote in message
news:1114061139.623576.219890@f14g2000cwb.googlegroups.com...
> Lately, I've noticed that house/community/university lots I've
> downloaded from various websites (including MTS2, TSR and the official
> site) and then installed using Clean Installer (because that's what
> comes up as the default) are not appearing in the Bin.
>
> Last night I went back and installed them using the Maxis installer and
> there they were, ready to be used.
>
> Should Clean Installer be able to install lots or has something gone
> terribly wrong?
>
> (I downloaded a replica of the Sims1 Goth house and put that in my
> neighbourhood last night, ready for Alexander and Meadow when they get
> married - it's an *exact* replica. Noticing that that one hadn't
> appeared was my first clue something was wrong.) :-)
>
Anonymous
April 21, 2005 8:46:14 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

I also have had a problem downloading from the Official site. It says
something like clicking twice on the file? I can download ok from other
web sites tho. I just reinstalled CI and haven't had time to check to see
if the problem is resolved. I'm interested is seeing what others have
experienced.


"Maxon" <jen.magson@NOSPAMntlworld.com> wrote in message
news:XhM9e.6233$c4.5764@newsfe3-win.ntli.net...
> This seems to be a bug with Clean Installer - especially if you have
> installed University. I'm not sure whether the programme has been updated
> to deal with the problem but it's worth a visit to the website to see if a
> later version of the programme you have is available. I only use CI to
scan
> my Downloads folder now - I've stopped DL lots from the Exchange and
> elsewhere because of all the problems with extra content and hacks.
>
> Anyway, it's worth checking the sites of these types of programmes to see
if
> there are later versions - Clean Installer is up to version 1.5.1.2 and
> they're still fixing bugs. I'm not sure if it's still officially a beta
> programme but it's certainly still behaving like one. SimPE also releases
> new updates regularly as does the CEP.
>
> Best wishes
> Maxon
>
>
> "vecki" <vecsta02@hotmail.com> wrote in message
> news:1114061139.623576.219890@f14g2000cwb.googlegroups.com...
> > Lately, I've noticed that house/community/university lots I've
> > downloaded from various websites (including MTS2, TSR and the official
> > site) and then installed using Clean Installer (because that's what
> > comes up as the default) are not appearing in the Bin.
> >
> > Last night I went back and installed them using the Maxis installer and
> > there they were, ready to be used.
> >
> > Should Clean Installer be able to install lots or has something gone
> > terribly wrong?
> >
> > (I downloaded a replica of the Sims1 Goth house and put that in my
> > neighbourhood last night, ready for Alexander and Meadow when they get
> > married - it's an *exact* replica. Noticing that that one hadn't
> > appeared was my first clue something was wrong.) :-)
> >
>
>
!