Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

GeForce 9400 GT

Last response: in Graphics & Displays
Share
June 6, 2009 5:54:19 PM

I've installed a Nvidia GeForce 9400 GT in my Dell Dimension 9200 because the old (Geforce 8300 GS) went out.

Everything works ok except when I put a DVD in I get the blue screen of death. I've updated the bios on the motherboard and update to the latest driver for the 9400 but it still won't work when trying to play a DVD.

Anyone have any ideas??? :( 

More about : geforce 9400

a c 271 U Graphics card
June 6, 2009 6:01:42 PM

What media player are you trying to watch the DVD with?
June 6, 2009 6:05:32 PM

What are the rest of your system specs?
Related resources
June 6, 2009 6:20:57 PM

Mousemonkey said:
What media player are you trying to watch the DVD with?


DVD's auto open with "Dell Sonic Cine Player" and when I hit play it goes to the blue screen. I've also tryed "WMP" and get the same results.
June 6, 2009 6:30:40 PM

gce said:
DVD's auto open with "Dell Sonic Cine Player" and when I hit play it goes to the blue screen. I've also tryed "WMP" and get the same results.


I've had some problems with that player myself (Dell) and I never really liked it. I use Media Player Classic.
June 6, 2009 6:32:55 PM

AKM880 said:
What are the rest of your system specs?


Dell Dimension 9200 / Intel Core 2 Due E6320 / GeForce 9400 GT / XP Home Edition SP3 / PBDS DVD+-RW DH-16WIS
June 6, 2009 6:33:21 PM

UR PSU????
June 6, 2009 6:44:58 PM

Mousemonkey said:
Try this :- http://cccp-project.net/download.php?type=cccp, it may be that the Dell app was somehow associated with your previous card, and yes that is an assumption I'm pulling out of my butt.


Tryed this player and got the same blue screen!@#$%

Thanks for trying tho.
June 6, 2009 6:47:07 PM

Try the trial of PowerDVD9
June 6, 2009 6:53:52 PM

witcherx said:
UR PSU????


Where do I find that info?
June 6, 2009 7:36:57 PM

AKM880 said:
Try the trial of PowerDVD9


Ok, I tryed PowerDVD9 and it worked perfectly...Thanks! :D  But now my question is why does PowerDVD9 work but 3 other player including WMP don't work???
a c 235 U Graphics card
June 6, 2009 8:18:49 PM

did you remove the 8300GS drivers?
a c 271 U Graphics card
June 6, 2009 8:22:51 PM

ct1615 said:
did you remove the 8300GS drivers?

Why would you need to?, the drivers are the same.
a c 235 U Graphics card
June 6, 2009 8:44:28 PM

i had a similar situation when i upgraded from a 9600GT to a 9800GT. I had to clean out the previous drivers to fix the problem.
June 7, 2009 4:05:35 AM

VLC is a good alternative, any success getting MPC to work?
!