Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Missing Resoloution on CCC?! WTF.

Last response: in Graphics & Displays
Share
June 16, 2009 3:16:14 PM

Hey, i Just installed CCC 9.6 and now im missing the resoloution to use my TV as monitor

the resoloution im missing has 720 on the end i think it was 1024x720.
It was there before! I cant use my TV unless i have that resoloution!!

What can i do?!

Using HDMI cable to link it up...
June 16, 2009 3:23:44 PM

Its Missing from the Force menu aswel..
Related resources
June 16, 2009 3:53:11 PM

I just noticed, the HDTV option is ALSO missing.. Whats going on?
Whenever i try to install the old 9.5 CCC its also missing, and the desktop Area only shows 0x0
June 16, 2009 4:01:42 PM

Grrrr so fustrated.
June 16, 2009 4:03:38 PM

Whats your OS? Is it a full version?
June 16, 2009 4:30:33 PM

Windows Vista 64Bit Home Premium
June 16, 2009 4:45:28 PM

Got it back, thanks for everyones help.

To resolve this, i had to reinstall the SAPPHIRE drivers, as other ones did NOT work.
June 16, 2009 4:55:31 PM

I'm also experiencing such a problem. I've a Full HD(1920x1080) LCD monitor connected to DVI port of HD4850 512MB. Problem is that the display is not clear(some sort of noise/grains appear in the screen). I've tried changing O.S from Windows 7 Ultimate 32bit RC to Windows Vista Ultimate 64bit. No change.
June 16, 2009 4:59:19 PM

My friend have a similar problem with a LCD monitor which is connected to VGA port of nVidia 8400GS 512MB. Here, movies play well when VLC player is used.
June 16, 2009 5:08:35 PM

meodowla said:
My friend have a similar problem with a LCD monitor which is connected to VGA port of nVidia 8400GS 512MB. Here, movies play well when VLC player is used.

:heink:  I don't think this is an ATi issue, but chuck the 9.6 drivers at it anyway. :lol: 
June 16, 2009 6:24:48 PM

Tried 9.6 driver with Windows7 RC. Still problem exists.
June 16, 2009 6:31:33 PM

Im using a Ati Sapphire Radeon 4670 Ultimate (passive cooled)
June 16, 2009 6:32:53 PM

meodowla said:
I'm also experiencing such a problem. I've a Full HD(1920x1080) LCD monitor connected to DVI port of HD4850 512MB. Problem is that the display is not clear(some sort of noise/grains appear in the screen). I've tried changing O.S from Windows 7 Ultimate 32bit RC to Windows Vista Ultimate 64bit. No change.



Ah, i too get that, i have to fix it in the control suite.
Mess around with gamma etc.
June 16, 2009 6:39:41 PM

geforce gtk said:
Ah, i too get that, i have to fix it in the control suite.
Mess around with gamma etc.

How?
June 16, 2009 6:52:52 PM

Display options i think in catalyst, it should list Contrast, Brightness and Gamma, tweak it to your desire
June 16, 2009 6:54:29 PM

geforce gtk said:
Display options i think in catalyst, it should list Contrast, Brightness and Gamma, tweak it to your desire

Hmmmm... I'll give a try then...
!